icon

Ktorú značku matchy odporúčate?

Včera o 18:34

Ahojte,

rads by som si zacala doma robit matchu. Viete mi poradit nejaku kvalitnu, ktoru si kupujete vy? Dakujem. 🙂

anonym_cf8bdc
Včera o 18:37

Na Donovaloch je najlepšia 🤣

anonym_2cbe7a
Včera o 18:46

Žiadnu ☹(( grc hnus raz som si to kupila , raz odpila a vyhodila

anonym_321874
Včera o 18:50

Radšej nescu

autor
Včera o 18:53
@anonym_cf8bdc

Na Donovaloch je najlepšia 🤣

@anonym_cf8bdc ….. radšej loptu.🙂

autor
Včera o 18:53
@anonym_321874

Radšej nescu

Boze😆, tak neradte, ked vam nechuti, ci musite byt v kazdej diskusii strcene?
@anonym_2cbe7a
@anonym_321874

anonym_321874
Včera o 19:08
@anonym_autor

Boze😆, tak neradte, ked vam nechuti, ci musite byt v kazdej diskusii strcene?
@anonym_2cbe7a
@anonym_321874

@anonym_autor áno 🙂‍↕️

anonym_01f0d2
Včera o 19:11

Mňa by úprimne zaujímalo či to naozaj niekomu chutí alebo to pije len preto že je to teraz in 😀 lebo ja som raz ochutnala a skoro ma naplo

anonym_819259
Včera o 19:11

@anonym_autor ja si kupujem z DMky, staci mi to.

alenamihal
Včera o 19:16
@anonym_01f0d2

Mňa by úprimne zaujímalo či to naozaj niekomu chutí alebo to pije len preto že je to teraz in 😀 lebo ja som raz ochutnala a skoro ma naplo

@anonym_01f0d2 Ja pijem roky matchu aj zeleny caj pre tvoje info..mne zase kava smrdi a nechuti.. je rozdiel pit kvalitnu a bordel matchu..ja mam prvu triedu matchu ,co je vysoka kvalita za ktoru si aj platim tak ako poriadny kavickari ,co si potrpia na kvalitu kavy..

anonym_01f0d2
Včera o 19:19
@alenamihal

@anonym_01f0d2 Ja pijem roky matchu aj zeleny caj pre tvoje info..mne zase kava smrdi a nechuti.. je rozdiel pit kvalitnu a bordel matchu..ja mam prvu triedu matchu ,co je vysoka kvalita za ktoru si aj platim tak ako poriadny kavickari ,co si potrpia na kvalitu kavy..

@alenamihal ďakujem za názor 😊 ja som si tiež matchu nedala na nejakom treťotriednom mieste, no každý má iné chute 😀 poslednú dobu je matcha všade preto sa pýtam 😊

alenamihal
Včera o 19:24

Ja som tiez vyskusala vela druhov ale natrafila som na jednu a konecne je super chut,krasna farba - Lovely Life matcha tea ..musi mat napisane ceremonialna matcha,vtedy je to najvacsia kvalita a nie druha trieda a odpad z listov...

alenamihal
Včera o 19:26
@anonym_01f0d2

@alenamihal ďakujem za názor 😊 ja som si tiež matchu nedala na nejakom treťotriednom mieste, no každý má iné chute 😀 poslednú dobu je matcha všade preto sa pýtam 😊

@anonym_01f0d2 matcha bum je len na svk 😂.. v inych krajinach uz davno frci ..

mullerova46
Včera o 19:27

@anonym_autor konomi bola zatiaľ najlepšia čo som skúšala. Skúšala som iné ale nepamätám si od koho 🤷

autor
Včera o 19:28
@anonym_01f0d2

@anonym_01f0d2 mne chuti a kofein z nej sa uvolnuje postupne a ucinkuje teda dlhsie ako pri kave…

saxana000
Včera o 19:34

Ceremonialna jednoznacne to sa neda porovnat s obycajnou.sama robim v kaviarni rozdiel nie je len v chuti ale uz pri priprave vidis ako sa s nou pracuje aku penu robi ako sa vylieva ako sa do nej kresli s mliekom.aj ked ja uplne matcha latte milovnik nie som.dam si ju len v lete na studeno a v limonadach v takych teplotach ked by ma od teplej kavy prekotilo.
Problemom je presne ze je to strasny booom ludia nevedia ako to chuti a das mu na vyber lacnejsiu alebo drahsiu povie si zelena jak zelena vyberie si lacnejsiu za 3.50 lebo 5.20 sa mu zda vela ved je to v mlieku si povie a s prichutou a potom dostane tu klasicku co ma chut pokoseneho sena kde nepomoze ani sirup ani med 2x odpije a necha tak..

mullerova46
Včera o 19:45
@saxana000

Ceremonialna jednoznacne to sa neda porovnat s obycajnou.sama robim v kaviarni rozdiel nie je len v chuti ale uz pri priprave vidis ako sa s nou pracuje aku penu robi ako sa vylieva ako sa do nej kresli s mliekom.aj ked ja uplne matcha latte milovnik nie som.dam si ju len v lete na studeno a v limonadach v takych teplotach ked by ma od teplej kavy prekotilo.
Problemom je presne ze je to strasny booom ludia nevedia ako to chuti a das mu na vyber lacnejsiu alebo drahsiu povie si zelena jak zelena vyberie si lacnejsiu za 3.50 lebo 5.20 sa mu zda vela ved je to v mlieku si povie a s prichutou a potom dostane tu klasicku co ma chut pokoseneho sena kde nepomoze ani sirup ani med 2x odpije a necha tak..

@saxana000 ale ceremonialna nie je vhodná na latte 😬 to je zbytočné mať tak dráhu matchu keď tam dáte mlieko.

biba_18
Včera o 19:49

@anonym_autor a mne napríklad má veľmi silný účinok vždy, úplne mi tresne do hlavy, dávam si ju iba občas. ľahšie mi je piť hannasaki zmes červeného a zeleného čaju. vlastne cez ten som sa dostala pred rokmi k matcha, ale ako vravím, ja ju vo veľkom nemôžem…

saxana000
Včera o 20:33
@mullerova46

@saxana000 ale ceremonialna nie je vhodná na latte 😬 to je zbytočné mať tak dráhu matchu keď tam dáte mlieko.

@mullerova46 ale by si videla ake je z nej latte.ona je aj samotna uplne ina.uz akoby sama o sebe kremova ale kremu ma taku ze ani doppio z mašiny mi taku nespravi.

mullerova46
Včera o 21:14
@saxana000

@mullerova46 ale by si videla ake je z nej latte.ona je aj samotna uplne ina.uz akoby sama o sebe kremova ale kremu ma taku ze ani doppio z mašiny mi taku nespravi.

@saxana000 poznám ceremoniálu kvalitu áno 🙂 je to rozdiel vidieť ho na prvý pohľad už pri miešaní ale aj mi bola odporúčaná radšej grade 2 na latte priamo v konomi 🙂