Ktorú značku matchy odporúčate?
Ahojte,
rads by som si zacala doma robit matchu. Viete mi poradit nejaku kvalitnu, ktoru si kupujete vy? Dakujem. 🙂
Žiadnu ☹(( grc hnus raz som si to kupila , raz odpila a vyhodila
Radšej nescu
Na Donovaloch je najlepšia 🤣
@anonym_cf8bdc ….. radšej loptu.🙂
Radšej nescu
Boze😆, tak neradte, ked vam nechuti, ci musite byt v kazdej diskusii strcene?
@anonym_2cbe7a
@anonym_321874
Boze😆, tak neradte, ked vam nechuti, ci musite byt v kazdej diskusii strcene?
@anonym_2cbe7a
@anonym_321874
@anonym_autor áno 🙂↕️
Mňa by úprimne zaujímalo či to naozaj niekomu chutí alebo to pije len preto že je to teraz in 😀 lebo ja som raz ochutnala a skoro ma naplo
@anonym_autor ja si kupujem z DMky, staci mi to.
Mňa by úprimne zaujímalo či to naozaj niekomu chutí alebo to pije len preto že je to teraz in 😀 lebo ja som raz ochutnala a skoro ma naplo
@anonym_01f0d2 Ja pijem roky matchu aj zeleny caj pre tvoje info..mne zase kava smrdi a nechuti.. je rozdiel pit kvalitnu a bordel matchu..ja mam prvu triedu matchu ,co je vysoka kvalita za ktoru si aj platim tak ako poriadny kavickari ,co si potrpia na kvalitu kavy..
@anonym_01f0d2 Ja pijem roky matchu aj zeleny caj pre tvoje info..mne zase kava smrdi a nechuti.. je rozdiel pit kvalitnu a bordel matchu..ja mam prvu triedu matchu ,co je vysoka kvalita za ktoru si aj platim tak ako poriadny kavickari ,co si potrpia na kvalitu kavy..
@alenamihal ďakujem za názor 😊 ja som si tiež matchu nedala na nejakom treťotriednom mieste, no každý má iné chute 😀 poslednú dobu je matcha všade preto sa pýtam 😊
Ja som tiez vyskusala vela druhov ale natrafila som na jednu a konecne je super chut,krasna farba - Lovely Life matcha tea ..musi mat napisane ceremonialna matcha,vtedy je to najvacsia kvalita a nie druha trieda a odpad z listov...
@alenamihal ďakujem za názor 😊 ja som si tiež matchu nedala na nejakom treťotriednom mieste, no každý má iné chute 😀 poslednú dobu je matcha všade preto sa pýtam 😊
@anonym_01f0d2 matcha bum je len na svk 😂.. v inych krajinach uz davno frci ..
@anonym_autor konomi bola zatiaľ najlepšia čo som skúšala. Skúšala som iné ale nepamätám si od koho 🤷
@anonym_01f0d2 mne chuti a kofein z nej sa uvolnuje postupne a ucinkuje teda dlhsie ako pri kave…
Ceremonialna jednoznacne to sa neda porovnat s obycajnou.sama robim v kaviarni rozdiel nie je len v chuti ale uz pri priprave vidis ako sa s nou pracuje aku penu robi ako sa vylieva ako sa do nej kresli s mliekom.aj ked ja uplne matcha latte milovnik nie som.dam si ju len v lete na studeno a v limonadach v takych teplotach ked by ma od teplej kavy prekotilo.
Problemom je presne ze je to strasny booom ludia nevedia ako to chuti a das mu na vyber lacnejsiu alebo drahsiu povie si zelena jak zelena vyberie si lacnejsiu za 3.50 lebo 5.20 sa mu zda vela ved je to v mlieku si povie a s prichutou a potom dostane tu klasicku co ma chut pokoseneho sena kde nepomoze ani sirup ani med 2x odpije a necha tak..
Ceremonialna jednoznacne to sa neda porovnat s obycajnou.sama robim v kaviarni rozdiel nie je len v chuti ale uz pri priprave vidis ako sa s nou pracuje aku penu robi ako sa vylieva ako sa do nej kresli s mliekom.aj ked ja uplne matcha latte milovnik nie som.dam si ju len v lete na studeno a v limonadach v takych teplotach ked by ma od teplej kavy prekotilo.
Problemom je presne ze je to strasny booom ludia nevedia ako to chuti a das mu na vyber lacnejsiu alebo drahsiu povie si zelena jak zelena vyberie si lacnejsiu za 3.50 lebo 5.20 sa mu zda vela ved je to v mlieku si povie a s prichutou a potom dostane tu klasicku co ma chut pokoseneho sena kde nepomoze ani sirup ani med 2x odpije a necha tak..
@saxana000 ale ceremonialna nie je vhodná na latte 😬 to je zbytočné mať tak dráhu matchu keď tam dáte mlieko.
@anonym_autor a mne napríklad má veľmi silný účinok vždy, úplne mi tresne do hlavy, dávam si ju iba občas. ľahšie mi je piť hannasaki zmes červeného a zeleného čaju. vlastne cez ten som sa dostala pred rokmi k matcha, ale ako vravím, ja ju vo veľkom nemôžem…
@saxana000 ale ceremonialna nie je vhodná na latte 😬 to je zbytočné mať tak dráhu matchu keď tam dáte mlieko.
@mullerova46 ale by si videla ake je z nej latte.ona je aj samotna uplne ina.uz akoby sama o sebe kremova ale kremu ma taku ze ani doppio z mašiny mi taku nespravi.
@mullerova46 ale by si videla ake je z nej latte.ona je aj samotna uplne ina.uz akoby sama o sebe kremova ale kremu ma taku ze ani doppio z mašiny mi taku nespravi.
@saxana000 poznám ceremoniálu kvalitu áno 🙂 je to rozdiel vidieť ho na prvý pohľad už pri miešaní ale aj mi bola odporúčaná radšej grade 2 na latte priamo v konomi 🙂

Na Donovaloch je najlepšia 🤣