Ktorú zrnkovú kávu dávate do stroja?
Ktorú dávate do stroja? Zatiaľ som mala Lor ale chcem vyskúšať niečo nové. Ktorá zrnková káva je pre vás najlepšia?
@guudy ty mas svoj nazor, ja mam svoj. Je to diskusne forum. Ked podla teba zavadzam, je to tvoj nazor a ja Ti ho neberiem. Ja si kupim co uznam za vhodne a co chuti mne. Mam svoje oblubene druhy, ktore zdaleka nestoja tolko penazi. Ty si chod kupit tiez co chces z vyberovej praziarne a je to vybavene.
@muchotrafka298 ved diskutujeme. Pisem ti, ze si pokojne kupuj kavu, aku chces. Ale nesnaz sa tu navodit dojem 200€/kg kavy. Opravila si sa na 60-70€ az po mojom prispevku. ;)
Ja mam teraz obsesiu z ciernou perlou a ich mixom brilliant, cenovo okolo 25 eur za kilo a nenormalne mi chuti
Nam nechutia acidne kavy, aj ked mne mierna acidita nevadi, ale manzelovi ano. Chutia nam od praziarne Coffeein (napr. Dominikanska republika, Brazil a uplne najlepsia bola valentinsky blend, resp. ten isty blend s inym obalom bol k MDZ, tusim je este v ponuke), ale aj Emilia od Zlate zrnko je fajn, taka cokoladova a z ceskej Milenial cafe je vynikajuca Colombia.

@muchotrafka298 nehnevaj sa, ale zavadzas tu riadne ludi. Kopi luwak je blbost, kedze sa cibetky uz davno chovaju v klietkach a davaju im obycajne ceresne. Vysledok je katastrofa, kupi si ju len neznaly clovek. A samozrejme, ze nestoji tebou uvadzanych 200€/kg. ;)
Kludne nech si kupuj, co chces, ale ludi nezavadzaj.