icon

Ktorú zrnkovú kávu dávate do stroja?

29. mar 2024

Ktorú dávate do stroja? Zatiaľ som mala Lor ale chcem vyskúšať niečo nové. Ktorá zrnková káva je pre vás najlepšia?

Strana
z2
guudy
29. mar 2024

@muchotrafka298 nehnevaj sa, ale zavadzas tu riadne ludi. Kopi luwak je blbost, kedze sa cibetky uz davno chovaju v klietkach a davaju im obycajne ceresne. Vysledok je katastrofa, kupi si ju len neznaly clovek. A samozrejme, ze nestoji tebou uvadzanych 200€/kg. ;)
Kludne nech si kupuj, co chces, ale ludi nezavadzaj.

muchotrafka298
29. mar 2024

@guudy ty mas svoj nazor, ja mam svoj. Je to diskusne forum. Ked podla teba zavadzam, je to tvoj nazor a ja Ti ho neberiem. Ja si kupim co uznam za vhodne a co chuti mne. Mam svoje oblubene druhy, ktore zdaleka nestoja tolko penazi. Ty si chod kupit tiez co chces z vyberovej praziarne a je to vybavene.

guudy
29. mar 2024

@muchotrafka298 ved diskutujeme. Pisem ti, ze si pokojne kupuj kavu, aku chces. Ale nesnaz sa tu navodit dojem 200€/kg kavy. Opravila si sa na 60-70€ az po mojom prispevku. ;)

majlo1234
29. mar 2024

Ja mam teraz obsesiu z ciernou perlou a ich mixom brilliant, cenovo okolo 25 eur za kilo a nenormalne mi chuti

kitty88
29. mar 2024

Nam nechutia acidne kavy, aj ked mne mierna acidita nevadi, ale manzelovi ano. Chutia nam od praziarne Coffeein (napr. Dominikanska republika, Brazil a uplne najlepsia bola valentinsky blend, resp. ten isty blend s inym obalom bol k MDZ, tusim je este v ponuke), ale aj Emilia od Zlate zrnko je fajn, taka cokoladova a z ceskej Milenial cafe je vynikajuca Colombia.

Strana
z2