Ktorý ryžovač je dobrý?
Viete mi prosim poradit dobry ryzovar aby bol aj prakticky a ryza dobra ?
Mate s tym nejake dobre skusensoti ?
Mám úplne obyčajný Concept najmenší, stál cca 18€, som s ním spokojná, používam ho tretí rok a super.
Kazdy jeden je rovnaky.
dobry je akykolvek ale nadoba kde sa ryza dava je tefal uplne super neporovnatelna s tymi lacnejsimi kde sa casom zacne olupovat teflonova vrstva...
@luccija dakujem. Tak kuskm si TEFAL lebo som si chcela kupit nejkay najmensi …
Mate niekto prosim Vas znacku SENCOR ?
Ja mam tefal a teda neviem ale ryza je taka na prd ako ked ju varim v hrnci 😀 a to robim podla navodu
My mame Tefal uz cca 10-12rokov. Ja som maxi spokojna. Aj ked po cca 5-6 rokoch sa postupne znicil teflon.povrch. Ale podarilo sa mi kupit ten isty uplne novy. Takze som vymenila iba vnutro a fici doteraz. Ale uz by to opat chcelo novy vnutrajsok.
Nakolko je vyuzivany min.150x do roka. Ale tento uz davno nevyrabaju…. 😞
A mame aj Sencor ale tam sa mi ryza pripalovala takze zapada prachom.
Mám.uz roky z Lidla a ryžu (dokonca aj tarhoňu) varím iba v ňom, dokonca aj na ja mama si ho kúpila, čo odjakživa pripravovala ryžu v rúre
@petulda333 ja veru sa nemôžem sťažovať vždy je super dávam toľko vody koľko ryze alebo malinko viac a trosku oleja je mäkká ale nie rozvarena a v tefale sa nikdy zospodu nepripalila keď som mala lidl tak keď som ju hneď nepreložila dole už mala takú hnedú farbu to som vždy vyhodila
@petulda333 ešte má napadlo prepláchujem ju na hustom sitku horúcou vodou poriadnym prúdom aj na tom záleží keď nie je poriadne premyta je mazglava a nemá dobrú chut možno vieš ale možno pomôže
@veverka84 ja vzdy premyvam a tiez davam takto vodu a olej a vzdy je lepkava. Pripalena nie. A skusam vela druhov a znaciek ryze
Sencor máme my a je v pohode. Máme ho už dlhšiu dobu a stále fajn. Ryža dobre uvarená, teflónová vrstva drží, neolupuje sa.
A aky typ ryze kupujete do stroja ?
Bask, alebo SOS.
Sencor odporucam. Mam ho asi 5 rokov. Pouzivam gulatozrnnu ryzu.
Mám Sencor a v pohode je mám ho už rok
Ja mám dlhé roky z Lidla a stále funguje rovnako ako keď bol novy
Ahoj, ja ti len odporúčam kúpiť taký, do ktorého sa dá dokúpiť samostatne to teflónove vnútro, v ktorom sa varí ryža. Lebo to ti po čase odíde, je to krehké aj náchylné na poškrabanie. Potom stačí len dokúpiť to a nemusíš kupovať celý nový ryžovar.
@mamula20 presne ten aj my máme. už asi 5 rokov a stále je dobrý
@mamula20 My sme z mužom iba dvaja. Takže nám bohate stačí. Ale taký istý majú aj vo väčšom prevedení. Videla som ho v Planeo elektro.

Odvtedy viem uvariť dobru ryžu.Mam Tefal