icon

Ktorý ryžovač je dobrý?

10. feb 2022

Viete mi prosim poradit dobry ryzovar aby bol aj prakticky a ryza dobra ?
Mate s tym nejake dobre skusensoti ?

luccija
10. feb 2022

Odvtedy viem uvariť dobru ryžu.Mam Tefal

pinkgirl
10. feb 2022

Mám úplne obyčajný Concept najmenší, stál cca 18€, som s ním spokojná, používam ho tretí rok a super.

hiro
10. feb 2022

Kazdy jeden je rovnaky.

veverka84
10. feb 2022

dobry je akykolvek ale nadoba kde sa ryza dava je tefal uplne super neporovnatelna s tymi lacnejsimi kde sa casom zacne olupovat teflonova vrstva...

autor
10. feb 2022

@luccija dakujem. Tak kuskm si TEFAL lebo som si chcela kupit nejkay najmensi …

autor
10. feb 2022

Mate niekto prosim Vas znacku SENCOR ?

petulda333
10. feb 2022

Ja mam tefal a teda neviem ale ryza je taka na prd ako ked ju varim v hrnci 😀 a to robim podla navodu

lulu2014
10. feb 2022

My mame Tefal uz cca 10-12rokov. Ja som maxi spokojna. Aj ked po cca 5-6 rokoch sa postupne znicil teflon.povrch. Ale podarilo sa mi kupit ten isty uplne novy. Takze som vymenila iba vnutro a fici doteraz. Ale uz by to opat chcelo novy vnutrajsok.
Nakolko je vyuzivany min.150x do roka. Ale tento uz davno nevyrabaju…. 😞
A mame aj Sencor ale tam sa mi ryza pripalovala takze zapada prachom.

roka84
10. feb 2022

Mám.uz roky z Lidla a ryžu (dokonca aj tarhoňu) varím iba v ňom, dokonca aj na ja mama si ho kúpila, čo odjakživa pripravovala ryžu v rúre

veverka84
10. feb 2022

@petulda333 ja veru sa nemôžem sťažovať vždy je super dávam toľko vody koľko ryze alebo malinko viac a trosku oleja je mäkká ale nie rozvarena a v tefale sa nikdy zospodu nepripalila keď som mala lidl tak keď som ju hneď nepreložila dole už mala takú hnedú farbu to som vždy vyhodila

veverka84
10. feb 2022

@petulda333 ešte má napadlo prepláchujem ju na hustom sitku horúcou vodou poriadnym prúdom aj na tom záleží keď nie je poriadne premyta je mazglava a nemá dobrú chut možno vieš ale možno pomôže

petulda333
10. feb 2022

@veverka84 ja vzdy premyvam a tiez davam takto vodu a olej a vzdy je lepkava. Pripalena nie. A skusam vela druhov a znaciek ryze

laurika999
10. feb 2022

Sencor máme my a je v pohode. Máme ho už dlhšiu dobu a stále fajn. Ryža dobre uvarená, teflónová vrstva drží, neolupuje sa.

autor
10. feb 2022

A aky typ ryze kupujete do stroja ?

laurika999
10. feb 2022

Bask, alebo SOS.

compra
10. feb 2022

Sencor odporucam. Mam ho asi 5 rokov. Pouzivam gulatozrnnu ryzu.

bucko555
10. feb 2022

Mám Sencor a v pohode je mám ho už rok

certik302
10. feb 2022

Ja mám dlhé roky z Lidla a stále funguje rovnako ako keď bol novy

mamula20
Odpoveď bola odstránená
bubuzu
10. feb 2022

Ahoj, ja ti len odporúčam kúpiť taký, do ktorého sa dá dokúpiť samostatne to teflónove vnútro, v ktorom sa varí ryža. Lebo to ti po čase odíde, je to krehké aj náchylné na poškrabanie. Potom stačí len dokúpiť to a nemusíš kupovať celý nový ryžovar.

laurika999
10. feb 2022

@mamula20 presne ten aj my máme. už asi 5 rokov a stále je dobrý

mamula20
Odpoveď bola odstránená
laurika999
11. feb 2022

@mamula20 My sme z mužom iba dvaja. Takže nám bohate stačí. Ale taký istý majú aj vo väčšom prevedení. Videla som ho v Planeo elektro.