icon

Kuchynský robot, ktorý ušľahá sneh z dvoch bielkov

nicicka
16. júl 2021

Prosím poraďte nejaký robot ktorý ušľahá aj sneh z dvoch bielkov. Nechcem nejaky profi, stačí že vymiesi a vyšľahá menšie množstvo. V recenziach často čítam že metličky nedočiahnu na dno nadoby a tym nedokážu spracovať malé množstvo. Tak uvažujem, či mi nestačí ten môj starý mixér :D

vikusjk
16. júl 2021

@nicicka na take male mnozstvo mam rucny ponorny mixer z lidla, ktory ma slahaciu metlicku. Spravim nim sneh aj z jedneho bielka (na lievance k ranajkam napr.)

elysiacik
16. júl 2021

Toto je večný problém pri robotoch, teda takých tých veľkých mixéroch. Na toto je najlepšia klasika ručný mixér.

3009
16. júl 2021

@nicicka ako píšu vyššie na to len ručný mixér s metličkami, aj najlacnejší.

nicicka
autor
16. júl 2021

Som sa toho bála 😫. Tak nič, asi tie peniaze využijem inak 😁

marrydreamkas
16. júl 2021

@nicicka mozno tento, je to klasicku rucny, len ma aj ten stojan.lebo tie kuchynske roboty sa chytaji tak od 4-5 bielok, menej nie

kkovacovak
16. júl 2021

@nicicka ja mám eta gratus a vyšľahá aj dve bielka. Dokonca je to písané v návode ako minimálne množstvo na šľahanie

prihlassa
16. júl 2021

@nicicka ETA gratus si poradí aj s jedným bielkom

nicicka
autor
16. júl 2021

@kkovacovak
@prihlassa ďakujem pekne. Pozriem to

nicicka
autor
16. júl 2021

@kkovacovak
@prihlassa je to ETA gratus alebo gratussino? Pozerám že gratus je celkom palka cenovo

kkovacovak
16. júl 2021

@nicicka ja konkrétne mám gratus storio lebo má retro dizajn a iný sa mi do kuchyne nehodil a ten šľahá aj 2.

prihlassa
16. júl 2021

@nicicka mám etu gratus max 3 ja som chcela zainvestovať ,môj robiť moja prava ruka ,od mlynceka po šľahač využívaný 7 dní v týždni

zaza03
26. júl 2021

@nicicka ja mam ten vyššie spomínaný Sencor a vyslaha aj dve 😊👍