Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Kuracie prsia na prírodno

bubusik88
16. aug 2011

maminy viete ake kuracie prsia sa robia v restike na prirodno take chtne s takou dobrou omackou.nevite niekto ako sa to presne robi?

luciferova
16. aug 2011

myslis tu NHO (neidentifikovatelnu hnedu omacku)? to radsej ani vediet nechcem. ale domaca vyroba je domaca vyroba - skus do vypeku naliat trochu vyvaru a zahustit, mozno to bude ono 😉 alebo sa opytaj v restike, kde si to jedla 🙂

ela2710
16. aug 2011

@bubusik88 neviem ci myslime tu istu, ale mna by zaujimalo ako sa robi ta omacka, co ju v restikach davaju na kuracie prsia s ananasom, je totiz uzasna, a v ziadnom recepte som na taku nenatrafila 😒

marthuska
16. aug 2011

presne ako pise @luciferova. je to obycajny maglajz z metra, prasok zaliaty vodou a zmiesany s vypekom.
doma spravte kura na prirodno tak, ze ho obalte resp mierne popraste hl. mukou a bude super, oprazte na cibuli, kt. je nakrajana uplne najemno. zaroven to aj vypek mierne zahusti.

bubusik88
autor
16. aug 2011

@luciferova dobre soms a zasmiala na nho 🙂 ja to uz volako dnes skusim lebo ja mam rada masko na prirodno
@ela2710 celkovo tie omacky na tom masku v restauraciach su dobre ja som jedla prsicka na brusnicovej omacke to bolo vyborne doma ju tiez robievam ale nie je taka ista ani zdalekaaaaaaa ☹
@aha nad tou mukou soma j rozmyslala daco uz vymslim dakujem vam

nelynka18
16. aug 2011

ja ked robim kuracie prsia na prirodno,tak prsia obalim len v hl.muke,na oleji spenim cibulku a dam masko,vysmazim z oboch stran a nakoniec podlejem asi 2dcl kuracieho vyvaru....alebo namiesto vyvaru dam len trosku vody a lyzicku horcice...dochutim sol,korenie a hotovo.... 🙂 skus sa opytat v teme "co dnes varite?"tam su kdeake kucharky 🙂

anaxamon
16. aug 2011

@bubusik88 vies ako? zamiesaju hnusny praskovy sajrajt s kopou eciek a podobnych somarin s horucou vodou na panvici a naleju to na tanier, na zakaznik, ved ty aj tak nevies co to je a vsetky tie ecka ti aj tak budu chutit...

kym nemyslis restauraiu kde taka porcia stoji viac ako jednociferne cislo, nic ine ti na tanier nedaju...bohuzial☹(

iwikiwi
5. sep 2011

Ahojte, ja robim kuracie rezne naprirodno takto: vyklepane rezne obalim z jednej strany v hl. muke a z druhej strany okorenim a osolim a na oleji ich poprazim, aby zbeleli , dam ich do hrnca a do vypeku pridaam kecup, ta muka tam ide na zhustnutie, trosku to povarim a zalejem masko vypekom, este podlejem vodou, aby bolo dost stavy a potom varim kym nie je makke masko, potom uz len pridam trosku masla, chvilku este povarim a vypnem 🙂 Zatial to vsetkym chutilo tak veriiim , ze niekto vyskusate a bude vam chutit 🙂 Dobru chut 🙂 🙂 🙂

katja19
21. okt 2011

Ahojte,ja robim kuracie na prirodno casto,mam rychly a chutny recept: kuracie rezne si osolim a okorenim z jednej strany,trosku ich naklepem.Na panvicu si dam roztopit trosku masla a masko opeciem do biela,podlejem asi 2dcl vyvaru,alebo vodou,pridam stipku kari,stvorfarebneho korenia,soli a varim este asi 15min,kym masko nezmakne.Odstavim,podavam s ryzou a hranolkami.Dobru chut. 😀

bapi1
22. okt 2011

ja robím takto: kuracie rezne osolím, okorením, pridám kari, dám na panvicu s kvapkou oleja, osmažím z obidvoch strán, podlejem troškou vody a pri konci pridám sladkú smotanu. alebo podobný postup, ibaže nedám smotanu, ale dám ovocie z konzervy buď len ananas, alebo miešané (mango...)

burian69
4. nov 2012

pre marthuska: predstav si, že ja pracujem v Hotely a ten tvoj maglajz máš, len v tvojej hlave...možno tak rôzne bowlingy a puby majú podobné hospodárstvo..no aj tak väčšina to robieva stále ručne bez rôznych práškov...

mia111999
11. jan 2013

Robi sa to takto,videla som to robit kuchara v restike. Najprv mäsko trosku naklepal, posolil a okorenil z oboch sran. Obalil v hladkej muke a dal opiect na rozpalenej panvici. Potom ho vybral ,trosku pomukoval vypek a zalial zufankou kuracieho vyvaru.

198
16. jan 2013

aby bola omačka hneda cibulu popražíme do hneda a potom len voda ochutime a zahustime

natasha3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kicoolienka2255
23. mar 2014

@ela2710 opeče sa mrkva, petržlen cibula až do spalena do čierna, potom sa tam daju kosti opiecť zaleje sa to červenym vinom a doleje vodou a necha sa to variť cca 6 hodin a precedi sa a da sa tam na zahustenie maslo🙂)) tadaaa som kucharka takto to robime v reštauracii🙂)))))

bejbinka
23. mar 2014

@kicoolienka2255 Prosim Ta a nevies, ze ake kosti sa pridavaju? A ma byt na nich viac masa, ked sa maju opekat?

kicoolienka2255
23. mar 2014

môžu byť aj bez mäsa, my robime zväčša z bravčovych, telacich,... pridavame do toho aj med, bylinky 🙂 je to skvele

mako5
21. feb 2016

no staci si pozriet ano sefe tu cesku relaciu a Remziho toho britskeho sefkuchara a hned budete vediet ako a z coho sa vari v restikach hoteloch 😀 niet nad domacu kuchynu 🙂

stevo1988
10. júl 2016

Ja som to robil nasledovne: nakrajal prsia na maedailoniky, z jednej strany okorenil a osolil, obalil v muke. Rozpalil som trochu oleja v hrnci, rychlo opiekol nedailoniky z oboch stran, vybral, do hrnca na vypek dal oprazit cibulku nakrajanu na drobno, ked sa oprazila do zlata, pridal som mrazenu zeleninu (hrasok, kukurica, mrkva, paprika) -cerstvu som nemal... k tomu 1,5lyzice horcice a chcilu miesal na ohni... podlial som to kuracim vyvarom a dusil pokial zelenina nezmakla. Potom som pridal opecene masko a varil asi 10 minut. Zahustil mukou, dochutil a povaril este 5min a hotovo...

Tu začni písať odpoveď...

Odošli