Lahodný šalát z červenej repy s balkánskym syrom
Rada by som sa s Vami podelila o tento recept, ktorý robím celkom pravidelne (tj raz za 3-4 týždne 🙂 ) buď ako prílohu k hlavnému jedlu s mäsom alebo samostatne s čerstvým pečivom, alebo domácou chrumkavou ciabattou.
Vždy sa snažím vymyslieť na jedlo to, čo budú aj deti a teda nebudem to jesť len ja s manželom a pri tomto šaláte sa nám to darí.
Tentokrát som ale nemala toľko kôpru ako vždy, takže som ho tam dala málinko... inokedy ide ale plná dávka.
Dobrú chuť, pokiaľ sa do neho pustíte! 🙂
@jennyska Ďakujem za skvelý recept.,presne podľa mojej chuti 👍😋 Ja si občas robím cviklovo jablkovy s kukuricou a biely jogurt. V zime sterilizovanú cviklu,jablká, kukuricu, biely jogurt.Dochutím korením a rôznymi bylinkami podľa chuti aj nálady.
@anonym_618efb I já děkuji za inspiraci, zkusím příště z části řepy i Tvou kombinaci 🙂
@anonym_618efb I já děkuji za inspiraci, zkusím příště z části řepy i Tvou kombinaci 🙂
@jennyska Vyskúšajte nám to veľmi chutí. Teda kombinácia cvikly a jablk pokrájané ma menšie kúsky. Ja vyskúšam najbližšie.

@jennyska Ďakujem za skvelý recept.,presne podľa mojej chuti 👍😋 Ja si občas robím cviklovo jablkovy s kukuricou a biely jogurt. V zime sterilizovanú cviklu,jablká, kukuricu, biely jogurt.Dochutím korením a rôznymi bylinkami podľa chuti aj nálady.