icon

Magnifica Evo - napeňovanie mlieka

23. máj 2023

Ahojte viete mi niekto poradiť tento typ kavovaru, ako sa napeňuje mlieko? Keď spravím cappucino vôbec to nespraví penu len vyjde teple mlieko,neviem ci to nefunguje alebo co

Magnifica Evo - napeňovanie mlieka
michael98
10. sep 2024

Ahoj, vyriešili ste to nejak? 🙂 Mám ten istý problém, že mi nechce napeniť mlieko.

autor
10. sep 2024

@michael98 treba všetko rozobrať tu nadobku co sa s nou napenuje a všetko poriadne prečistiť potom to už ide...ale ja osobne s týmto typom kavovaru nesom vôbec spokojná

peter99a8
12. feb 2025

Dobrý deň akurát minulý týždeň dom si kúpil tento kávovar. Prvé dni dorobil nádhernú penu. Vždy po skončení som umyl tu násobku aj tie súčiastky a dnes som robyl late a nešla pena len teple mlieko . Prví som si myslel že kvôli tomu že bolo mlieko veľmi studené , ale ako vydím nie som jediný kto ma tento problém . Takže myslite že je to ken kvôli tomu umytiu? Už vám to ide dobre ? Ďakujem

adrijena
13. máj 2025

Tiež sme mali s tým problém, po kúpe kávovaru chvíľku pena šla robiť, potom to už nešlo, dlhodobo asi 2 mesiace, pritom som karafu z mlieka čistila pravidelne, po použití, chceli sme kávovar reklamovať, až dnes som natrafila na video, kde pán rozoberal nádobobu na mlieko, vrátane plastovej časti, ktorá ide do kávovaru, nevedela som že sa dá rozobrať aj tá, bolo to zanesené, po vyčistení už pena ide ako má 🙂