Máte recept na jednoduché zavárané uhorky?
Môj muž si nevie zvyknúť na naše "západňárske" sladko kyslé uhorky 😀 Preto Vás žiadam o recept, aby nakladané uhorky boli viac sladké ako kyslé. Po páru mojích pokusoch to stále nie je ono.Ďakujem vopred 😎
Ved toto, asi ani ja, hlavne vravim, ze sa mi tam neoplati cestovat moc takze nakoniec budem aj ja kupovat. Teraz mame v sobotu oslavu tak musim nejake kupit aby sme mali na ocka a na chlebicky, bez toho si ich nevie polovicka predstavit 😀
@bubbinaa Uhorky? No neviem akoze ake maju ostatni oblubene ale nam chutia tie novofruct uhorky, tie mame doma aspon jeden alebo dva pohare stale, ked zjeme tak dokupim aby boli keby cosi. Lebo vies ako to je, niekedy pride navsteva treba rychlo urobit nejake obcerstvenie, chlebicky alebo nejake ocka, proste sa hodi ich mat doma 🙂
@bubbinaa Ako si to nakoniec vyriešila s tou oslavou? Si nejaké nakoniec kúpila len tak čo ti padli do oka či si sa niekoho pýtala? :D Ja som už včera kupovala aj na šalát na vianoce aj na nový rok aby sa mi potom nestalo, že nebudú mať keď budem potrebovať. Pred Vianocami je to proste boj v obchode 😅
😂😂😂😂 Tiež si to hovorím ale kopec ľudí má podľa mňa teraz dovolenky práve kvôli tomu aby sa nemuseli potom na poslednú chvíľu trepať do obchodu. Nakoniec všetci pôjdu skôr a potom v nedeľu bude v obchode prázdno 😂
@ujaju No mala si pravdu, boli sme vo štvrtok a fakt to bolo o život. Strašne veľa ľudí bolo a pred silvestrom to isté. Som to chcela v jednom momente už aj vzdať lebo nebolo možné sa dostať na radu pri salámach a syroch. A napriklad banány som nezohnala tak to som musela ísť pri nás do menšieho obchodu kúpiť nakoniec
Mne sa minulý rok tak "pošťastilo", že skoro všetko čo som v lete zavarila mi skyslo. Neviem kde sa stala chyba, možno to bol nálev,prvý krát som nekupovala ale robila domáci, neviem či to je ním alebo nie. Proste zostalo mi asi 6 pohárov 🙄
@bubbinaa Az by si ich chcela viac nakupit tak to by sa ti mozno oplatilo ist priamo do toho ich zavodu, tam maju predajnu a tam je to za lepsie ceny. Neviem teda odkial ste ale vo vacsom mnozstve by sa vam to mozno oplatilo 🙂 Kamoska tak chodieva na aute, par krat som si od nej dala doniest omacky na cestoviny
@mijo53 Uhorky, kompóty sú našťastie v pohode, tam som našla iba jeden pohár sliviek zlý, asi sa mi tam dostala nejaká príliš mäkká, to sa mi stáva pri posledných pohároch každý rok 😂 Toto som prvý krát robila domáci nálev, že som nekúpila v obchode, teraz sa mi už nechce ísť hľadať ten recept, mám ho niekde medzi ostatnými zajtra sa na to pozriem a potom ti napíšem ako presne som ho robila 🙂
@bubbinaa Neviem uz ani ja ci som ti pisala, ak nie tak prepac :D V Novych Zamkoch oni maju zavod a tam maju aj zavodnu predajnu takze tam ked prides tak vratnik nasmeruje a tam predavaju aj tak, ze vo vacsich mnozstvach ak potrebujes a zaroven teda aj za nizsiu cenu. Neviem presne ako tam stoja tie uhorky teraz ale tak tie omacky napriklad tie su skoro o tretinu lacnejsie tam 🙂 Lebo tam sa ti ako keby odrata ten naklad na distibuciu do obchodu kedze si tam po to prides sama 🙂
@vlasica19 Aha tak to je super, my sme tam aj chodíme do Nových Zámkov, hlavne teda v lete lebo tam mám kamošku čo sme chodili spolu na strednú takže ju tam chodievam pozrieť. Od nás to je celkom taký kúštek, pozriem si kde presne to je a spýtam sa muža či by sme sa tam nemohli previesť, ďakujem, že si mi o tom povedala 🙂

@bubbinaa Tak, boli by to zbytočne vyhodené peniaze 🙂 Radšej kúpiť nejaké dobré v obchode, myslím, že teraz nie sú tie ceny nejaké strašne vysoké aby si to nemohol človek kúpiť keď ich potrebuje do varenia alebo ako prílohu