Medovníčky a neodstáte cesto
Ahojte .. taka hlupa otazka ale zaujimalo by ma co sa stane ak cesto na medovniky nenecham odstat ?
asi nič
@lucka12399 ja mám taký recept, že musí byť v chlade prikryté na noc, a je to fajn, lebo do seba zapustia chute korenín a je tuhé, nelepivé. Na tomto by som čas nešetrila 🙂
No možno sú aj recepty, kde sa dá z cesta vykrajovať hneď.
asi nič, len možno bude viac lepivé a môže sa viac roztekať
Nepracuje sa s ním dobre, aj keď možno záleží od receptu. Ale to máš tak akoby si aj linecké cesto nenechala odstáť, podľa mňa ten chlad má zmysel, že to nie je len tak zo srandy 🙂
No skusala som to a bolo to fajn ani sa moc nelepilo ako som cakala 🙂 a chutovo su tiez dobre a makkucke! 🙂
Ja linecke nenechavam odstat, akurat je potom drolive a neda sa vyvalkat. Teraz som robila medovnicky bez odstatia cesta a tiez su v pohode a s cestom sa robilo dobre. Ale ja vsetko robim cez foliu....
baby máte niektorá recept na linecké čo sú hneď mäkké? Ak ano poprosím pošlite mi recept do IP.
Jedny som už síce robila ale polovicu cesta som vyhodila lebo hoci bolo odstáte a išla som podľa receptu sa mi trhalo, nedalo sa s ním poriadne robiť.
sory nechcela so recept na medovníčky ale na linecké

@lucka12399 ja mam taky recept ze musi stat 24 h. Hned sa s tym neda robit, lebo sa to lepi