Medovníky bez zdobenia: Tipy a triky na využitie
Ahojte. Je tu nejaká mamička co neozdobuje medovniky? Co s nimi potom robíte? Nechávate ich tak, pripadne ich v niečom namacate? Tento rok nemám čas a ani chuť ich ozdobovat😀 tak ze ci existuje aj nejaké iné riešenie. Ďakujem
Normálne zjeme.
My sme prvú dávku ozdobovali, strašne nás to bavilo. Minule sme tri balenia tých predchystaných Dr.Oetker tubičiek na zdobenie a druhú dávku sme už nezdobili. Deti zjedli všetko.
Medovniky mozes nechat aj neozdobene.
my neozdobujeme, mame ich len tak, a jeme ich, ale volakedy som macala len vrch do cokolady, alebo tam mozes dat kusok nejakeho orechu, alebo mozes aj zlepovat a dat do cokolady
"Ozdobujem" medovníky tak, že na každý pred pečením dám kúsok orecha, polovicu mandle, alebo nesoleného arašidu. Nemám nervy a bohužiaľ ani schopnosti na zdobenie polevou. Takto sme to robievali aj doma, keď som bola malá, vždy sme mávali len takéto medovníky.
Nezdobím. A čuduj sa svet,jedna várka už je zjedená😀
Robila som už 3 varky.....zjedli uz....bez ozdobenie...k tomu sa ani nedostaneme.....zjedia.
Neozdobujem. Pár krát som skúšala ale vyzerali hrozne.
Ja neozdobujem..potieram vajickom aby sa leskli.a namacam v bielej cokolade 🙂
Každý rok som zdobila. Ale tento rok nebolo toľko času a už ani chuť. Polku som síce narýchlo "ozdobila" tak že cukrovú polevu som len lyžičkou roztrela v strede medovníku a nasypala tie farebné ozdobovacie paličky. Druhú polku medovníkov som ozdobila pred upečením vlašským orechom.
Neozdobujem, nedavam na vrch ani orech, len potriem vajickom po upeceni aby boli leskle.
U nás je medovníky len najmladší syn. A ten ich nechce ozdobené a ani spojené s džemom. Len také obyčajné. A do Vianoc nevydržia. Zje ich ....🤣
Co s nimi robime?😂 no vies co hadzeme sliepkam. Oni su bez toho nejedle?
To je to za otazka
Vsak potriem vajickom po dopeceni a jedia sa??????
Ci ich mam vyhodit ?
Nikdy som nezdobila
Nam zdobene nechutia. Takze s nimi nic nerobim a maju velky uspech. Proste sa zjedia.
Medovníky sa dajú jesť aj bez ozdôb.
zopár neozdobujeme - jedna dcéra ozdobené nechce jesť...
pohoda...
My ich nikdy nezdobime, lebo to nelubime. Max pofrkam cokoladou.
Ja ani neskusam zdobiť, mama tiež nie, ale ona robí dokonca tak, že ich zvykla zlepiť marhuľovým lekvárom, toto v kombinácii s dobrým receptom a super špajzou, a tie medovníky sú úplne jemne, mäkké, že och 😁
Mne nechutia ozdobené. Čiže my jeme čisté, max s orieškom v strede.
Ja nemam absolutne ziadne nadanie na zdobenie polevami, akymikolvek, nieto este vzory alebo co. Takze moju su hole, zjedia sa aj tak.
Ja tvrdim, ze na moje zdobenie medovnikov polevou sa treba pozerat z dialky ako na obrazy impresionistov 😂
Ja spravím polovicu s orieškom v strede a polovicu ozdobím. Ale len preto, že sa mi to páči ozdobené, nemám rada tu bielkovu polevu 😀 Len proste chcem nech to vyzerá tak vianočne. V polovici zdobenia ma to prestane baviť 🤣 takže máme medovníky ozdobené polevou, s orieškom v strede a aj úplne ,,hole" 😀 kľudne ich nechaj tak.
Svokra nezdobi a dáva na ne hrozienko alebo orech alebo aj nič 🙂
Ja dnes namočíme polku do horkej čokolády a posypeme dacim farebným a bude 😁
nikdy som medovniky nezdobila polevou, do stredu kazdeho medovnika davam polku lieskovca na ozdobu
Neozdobujem. Max. na ne vtlacim lentilky alebo take cukrove ozdoby (posypky na tortu)
Robím plnene, takže neozdobujem zhora
Nikdy neozdobujem, načo? Veď sa zjedia, co s nimi akože chceš robiť?
Ja neozdobujem. Max dávam pred pečením na nich mandlu ci lieskovce, alebo lentilky, deťom sa tak páčia 😊

Namoc polku do coko a posyp tymi farebnymi gulickami