icon

Medovníky bez zdobenia: Tipy a triky na využitie

21. dec 2024

Ahojte. Je tu nejaká mamička co neozdobuje medovniky? Co s nimi potom robíte? Nechávate ich tak, pripadne ich v niečom namacate? Tento rok nemám čas a ani chuť ich ozdobovat😀 tak ze ci existuje aj nejaké iné riešenie. Ďakujem

Strana
z2
evkamotka
21. dec 2024

Namoc polku do coko a posyp tymi farebnymi gulickami

thereisabear
21. dec 2024

Normálne zjeme.

ina2405
21. dec 2024

My sme prvú dávku ozdobovali, strašne nás to bavilo. Minule sme tri balenia tých predchystaných Dr.Oetker tubičiek na zdobenie a druhú dávku sme už nezdobili. Deti zjedli všetko.

0silvia0
21. dec 2024

Medovniky mozes nechat aj neozdobene.

liz_lemon
21. dec 2024

my neozdobujeme, mame ich len tak, a jeme ich, ale volakedy som macala len vrch do cokolady, alebo tam mozes dat kusok nejakeho orechu, alebo mozes aj zlepovat a dat do cokolady

h2
21. dec 2024

"Ozdobujem" medovníky tak, že na každý pred pečením dám kúsok orecha, polovicu mandle, alebo nesoleného arašidu. Nemám nervy a bohužiaľ ani schopnosti na zdobenie polevou. Takto sme to robievali aj doma, keď som bola malá, vždy sme mávali len takéto medovníky.

domka222
21. dec 2024

Nezdobím. A čuduj sa svet,jedna várka už je zjedená😀

pieksamaki
21. dec 2024

Robila som už 3 varky.....zjedli uz....bez ozdobenie...k tomu sa ani nedostaneme.....zjedia.

mimikarol
21. dec 2024

Neozdobujem. Pár krát som skúšala ale vyzerali hrozne.

henka123123
21. dec 2024

Ja neozdobujem..potieram vajickom aby sa leskli.a namacam v bielej cokolade 🙂

huxy
21. dec 2024

Každý rok som zdobila. Ale tento rok nebolo toľko času a už ani chuť. Polku som síce narýchlo "ozdobila" tak že cukrovú polevu som len lyžičkou roztrela v strede medovníku a nasypala tie farebné ozdobovacie paličky. Druhú polku medovníkov som ozdobila pred upečením vlašským orechom.

dara76
21. dec 2024

Neozdobujem, nedavam na vrch ani orech, len potriem vajickom po upeceni aby boli leskle.

blancheporte
21. dec 2024

U nás je medovníky len najmladší syn. A ten ich nechce ozdobené a ani spojené s džemom. Len také obyčajné. A do Vianoc nevydržia. Zje ich ....🤣

really8
21. dec 2024

Co s nimi robime?😂 no vies co hadzeme sliepkam. Oni su bez toho nejedle?

ivik4
21. dec 2024

To je to za otazka
Vsak potriem vajickom po dopeceni a jedia sa??????
Ci ich mam vyhodit ?
Nikdy som nezdobila

zuzanaete
21. dec 2024

Nam zdobene nechutia. Takze s nimi nic nerobim a maju velky uspech. Proste sa zjedia.

januska12323
21. dec 2024

Medovníky sa dajú jesť aj bez ozdôb.

deti95060810
21. dec 2024

zopár neozdobujeme - jedna dcéra ozdobené nechce jesť...
pohoda...

cimage
21. dec 2024

My ich nikdy nezdobime, lebo to nelubime. Max pofrkam cokoladou.

oblecenie99
21. dec 2024

Ja ani neskusam zdobiť, mama tiež nie, ale ona robí dokonca tak, že ich zvykla zlepiť marhuľovým lekvárom, toto v kombinácii s dobrým receptom a super špajzou, a tie medovníky sú úplne jemne, mäkké, že och 😁

lucia13022023
21. dec 2024

Mne nechutia ozdobené. Čiže my jeme čisté, max s orieškom v strede.

muchotrafka298
21. dec 2024

Ja nemam absolutne ziadne nadanie na zdobenie polevami, akymikolvek, nieto este vzory alebo co. Takze moju su hole, zjedia sa aj tak.
Ja tvrdim, ze na moje zdobenie medovnikov polevou sa treba pozerat z dialky ako na obrazy impresionistov 😂

vandica
21. dec 2024

Ja spravím polovicu s orieškom v strede a polovicu ozdobím. Ale len preto, že sa mi to páči ozdobené, nemám rada tu bielkovu polevu 😀 Len proste chcem nech to vyzerá tak vianočne. V polovici zdobenia ma to prestane baviť 🤣 takže máme medovníky ozdobené polevou, s orieškom v strede a aj úplne ,,hole" 😀 kľudne ich nechaj tak.

michelle567
21. dec 2024

Svokra nezdobi a dáva na ne hrozienko alebo orech alebo aj nič 🙂

luciferka93
21. dec 2024

Ja dnes namočíme polku do horkej čokolády a posypeme dacim farebným a bude 😁

zuzuliennka1
21. dec 2024

nikdy som medovniky nezdobila polevou, do stredu kazdeho medovnika davam polku lieskovca na ozdobu

jaond19
21. dec 2024

Neozdobujem. Max. na ne vtlacim lentilky alebo take cukrove ozdoby (posypky na tortu)

mamickalisticka
21. dec 2024

Robím plnene, takže neozdobujem zhora

jaskolka
21. dec 2024

Nikdy neozdobujem, načo? Veď sa zjedia, co s nimi akože chceš robiť?

bielasovicka
21. dec 2024

Ja neozdobujem. Max dávam pred pečením na nich mandlu ci lieskovce, alebo lentilky, deťom sa tak páčia 😊

Strana
z2