icon

Medovníky bez zdobenia: Tipy a triky na využitie

21. dec 2024

Ahojte. Je tu nejaká mamička co neozdobuje medovniky? Co s nimi potom robíte? Nechávate ich tak, pripadne ich v niečom namacate? Tento rok nemám čas a ani chuť ich ozdobovat😀 tak ze ci existuje aj nejaké iné riešenie. Ďakujem

Strana
z2
nekonecna_katastrofa
21. dec 2024

Zdobíme len pár kusov, pre radosť deťom, ale inak väčšinu nechám nezdobenú. Nám tá poleva bielková nechutí.

katulienkax
21. dec 2024

@evkamotka mne by v čokoláde namočené nechutilo, len ciste

koniarova
21. dec 2024

Nezdobím. Neviem to a nechce sa mi. To je nejaké pravidlo,že musia byť ozdobné?

evkamotka
21. dec 2024

@katulienkax ani ja by som si take nespravila, ale videla som taku verziu u znamej

zeldia
21. dec 2024

My nezdobime cielene, teda mama pečie a nezdobí lebo nikto nechce jest tu bielkovu hmotu s cukrom. Mame neozdobene a pojeme ich🙂

keiko33
21. dec 2024

Nezdobim, nám ta cukrová poleva nechutí. Ale tento rok som skúsila zdobiť kakaom (inšpirácia z FB stránky). Toto je prvá várka, ďalšia už bola vymakanejšia. Kakao neje vôbec cítiť a sú trochu inšie ako klasika.

bolarazjedna
21. dec 2024

Ja robievam orechové, a vrch posypem drevenými orechmi, resp na tie co sú v tvare kvetu, tak do stredu dám hrozienok.

pikachu999
21. dec 2024

Neozdpvujem tento rok chcem skúsiť pár namocit do puncovej polevy 😊

alenka58
21. dec 2024

nezdobíme, nemáme to radi

ivana11155
21. dec 2024

Nikdy nezdobim, davam do stredu orech.

mameha7
21. dec 2024

Ja hore dávam pekanový/alebo vlašský orech a lepím ich spolu slivkovým lekvárom. Prípadne ešte sa dá polovička namočiť do čokolády.

mikadooo
21. dec 2024

Ja plánujem dať na papier na pečenie, roztopiť v mw čokoládu, strčím do takého sáčku zipovacieho, odstrihnem roh sáčku a pocákam. Možno potom ešte teplé posypem nejakou farebnou ryžou/guľôčkami, alebo čo budú mať v obchode. Uvidíme. Mohlo by to vyzerať tak nejak ako tie srdiečka v strede, ale samozrejme nebude to nejaké pravidelné, proste ako tam tá čokoláda švacne... https://lunys.sk/produkt/cajove-pecivo-vian-kol...

dory11
21. dec 2024

Chcela som zdobiť ako vždy farebnú tubami ale zabudla som v piatok kúpiť pečieme aZajtra budeme aj nechať len tak ale o cokolade len namáčať

lilke
21. dec 2024

U nás väčšine to zdobenie nechutí. Jedine dcéra si pár ozdobi pre seba na zjedenie.

senta_sofia
22. dec 2024

Len deti si pre zabavu zdobia tycinkami, nikdy sme nezdobili

ina2405
22. dec 2024

@dory11 my sme sa s tými tubičkami veľmi vyhrali 😁 aj budúci rok kúpim.

really8
22. dec 2024

@ina2405 fakt? My sme minuli ledva dve a zvysok kos. Vobec sa s tym dobre nerobilo. Mali sme od dr oetkera

ina2405
22. dec 2024

@really8 aj my od dr.Oetkera, minuli sme tri balenia. A to ja nie som kreatívny typ.

really8
22. dec 2024

@ina2405 no to ja nebudem ukazovat lebo to je jak z chranenej dielne🙈

dory11
23. dec 2024

@ina2405 aj mi sme ich mali minuli rok len tento som zabudla kúpiť 😁🤦 ale nárok určite kúpim minuli rok to bavilo všetkých aj svokrovcou😂😁

margotka17
28. dec 2024

Moja sestra neozdobuje, nám chutia aj bez ozdobenia.

evaachesa
28. dec 2024

Nezdobim keďže to neviem. Dajú sa zjesť aj bez toho. 😉

bielasovicka
29. dec 2024

Ja ich neozdobujem. Áno, páčia sa mi tie pekné co sú ale fakt pekne ozdobené, ale ja to neviem robiť, a také co sú len tak všelijako ozdobené, sa mi nepáčia, tak to nerobím. Chutia nám neozdobene.Jedine nejaké bodky na stromčeky dám, akoze gule na stromceku😄

Strana
z2