Medovníky bez zdobenia: Tipy a triky na využitie
Ahojte. Je tu nejaká mamička co neozdobuje medovniky? Co s nimi potom robíte? Nechávate ich tak, pripadne ich v niečom namacate? Tento rok nemám čas a ani chuť ich ozdobovat😀 tak ze ci existuje aj nejaké iné riešenie. Ďakujem
@evkamotka mne by v čokoláde namočené nechutilo, len ciste
Nezdobím. Neviem to a nechce sa mi. To je nejaké pravidlo,že musia byť ozdobné?
@katulienkax ani ja by som si take nespravila, ale videla som taku verziu u znamej
My nezdobime cielene, teda mama pečie a nezdobí lebo nikto nechce jest tu bielkovu hmotu s cukrom. Mame neozdobene a pojeme ich🙂
Ja robievam orechové, a vrch posypem drevenými orechmi, resp na tie co sú v tvare kvetu, tak do stredu dám hrozienok.
Neozdpvujem tento rok chcem skúsiť pár namocit do puncovej polevy 😊
nezdobíme, nemáme to radi
Nikdy nezdobim, davam do stredu orech.
Ja hore dávam pekanový/alebo vlašský orech a lepím ich spolu slivkovým lekvárom. Prípadne ešte sa dá polovička namočiť do čokolády.
Ja plánujem dať na papier na pečenie, roztopiť v mw čokoládu, strčím do takého sáčku zipovacieho, odstrihnem roh sáčku a pocákam. Možno potom ešte teplé posypem nejakou farebnou ryžou/guľôčkami, alebo čo budú mať v obchode. Uvidíme. Mohlo by to vyzerať tak nejak ako tie srdiečka v strede, ale samozrejme nebude to nejaké pravidelné, proste ako tam tá čokoláda švacne... https://lunys.sk/produkt/cajove-pecivo-vian-kol...
Chcela som zdobiť ako vždy farebnú tubami ale zabudla som v piatok kúpiť pečieme aZajtra budeme aj nechať len tak ale o cokolade len namáčať
U nás väčšine to zdobenie nechutí. Jedine dcéra si pár ozdobi pre seba na zjedenie.
Len deti si pre zabavu zdobia tycinkami, nikdy sme nezdobili
Moja sestra neozdobuje, nám chutia aj bez ozdobenia.
Nezdobim keďže to neviem. Dajú sa zjesť aj bez toho. 😉
Ja ich neozdobujem. Áno, páčia sa mi tie pekné co sú ale fakt pekne ozdobené, ale ja to neviem robiť, a také co sú len tak všelijako ozdobené, sa mi nepáčia, tak to nerobím. Chutia nám neozdobene.Jedine nejaké bodky na stromčeky dám, akoze gule na stromceku😄

Zdobíme len pár kusov, pre radosť deťom, ale inak väčšinu nechám nezdobenú. Nám tá poleva bielková nechutí.