icon

Miešanie bielkov nad parou

avatar
marrs
25. mar 2021

dobry den mamicky-tie,ktore viete ako piect. otazka: bielka miesane nad parou, 12 minut, teplota nad 89 stupnov ,su bielka ok? ci treba dlhsie. potom ich este horuce budem davat slahat.potrebujem len ci je to "uvarene"v poriadku.dakujem

avatar
viestta
Odpoveď bola odstránená
avatar
marrs
autor
25. mar 2021

@viestta dakujeeem

avatar
marrs
autor
25. mar 2021

@viestta a ked teplomer teda ukaze 89 stupnov, mozem prestat, alebo ide aj o cas? dakujem

avatar
bolarazjedna
25. mar 2021

My sme to nikdy teplomerom nemerali, ani časovo, slahali sme to nad parou kým ta pena nebola pevná, čiže keď slahas elektrickým šľahačom a tie pliehlbinky ktoré tam vznikajú po hranách metliciek ostanú už zreteľne (nevymiznu), tak je to dobre.

avatar
viestta
Odpoveď bola odstránená
avatar
marrs
autor
25. mar 2021

@bolarazjedna nie nie, ja rucne iba v podstate potrebujem ich "uvarit" a potom az slaham v stroji

avatar
marrs
autor
25. mar 2021

@viestta ja som ich nad parou robila 89 stupnov , 12 minut, tak snad ok :D