Mohla sa oravská slanina pokaziť v teple?
Ahojte oravska slanina sa nemohla pokazit ?? Vcera bola 29 stupnov a 20 alebo 30min mojemu mu trvalo prist za mnu do nemocnice ale potom sme si zavolali taxik
Za 20 minút sa určite nepokazí, to by si v lete ani do obchodu nemohla ísť.
za pol hodku sa nepokazí . Pokazí sa keby bola vonku pol dňa
Oravska slanina je zlepenec mastneho a chudeho masa, potom varena a mocena v tekutom dyme. To nie je riadna poctiva vysolena a udena slanina. Je to makky masovy vyrobok. Vizualne sa nepokazi, ale vonu moze mat pokazenu. To vsak malokto pozna.
Za 20 ani 30 minut sa urcite nepokazi... To kolko krat trva aj mne cesta domov s masom, a zijem. 😀
Čudovali by ste sa ale pri tomto type slaniny to možné je. Ja som kúpila okolo obeda, večer som chcela použiť a už bola celá slizská, pokazená. Cesta autom z obchodu 5-10 min.,hneď po príchode domov išla do chladničky a večer do koša
Mohla, aj mne sa stalo, bola vakuovo balena a to som nechala sotva 10 min. Mimo chladnicky, zabalenu original. Ovonaj a nesmie byt slizska
@mk1111111111 nebola slizska

@bejby4 ani keby bola v igelite na priamom slnku, tak este by nemala byt skazena. Inak na oravskej to hned uvidis aj ucitis, ked nieco s nou ie je v poriadku.