Môžem mraziť tvarohovú plnku z buchiet?
Dobrý večer. Robila som tvarohové buchty a ostalo mi pomerne dosť plnky - tvaroh, cukor, vanilínový cukor, citrónová kôra, žltok. Môžem ju dať do mrazničky?
jasnačka
Ja mrazim ozaj všetko, aj to, čo obsahuje vajíčko
@pe_mi vďaka, dala som tam tri tvarohy, inokedy dávam dva. Prečo, ťažko povedať...
@pe_mi vďaka, dala som tam tri tvarohy, inokedy dávam dva. Prečo, ťažko povedať...
@anonym_autor poradim ti. Najdi doma nejake ovocie, poukladaj na dno zapekacej misky, zasyp troskou cukru, na to daj ten zvysny tvaroh a strc do rury na pol hodinku na 150 - 160°. Ked chces mozes este do tvarohu primiesat detku krupicu. Za usami sa budete vylizovat
@anonym_autor poradim ti. Najdi doma nejake ovocie, poukladaj na dno zapekacej misky, zasyp troskou cukru, na to daj ten zvysny tvaroh a strc do rury na pol hodinku na 150 - 160°. Ked chces mozes este do tvarohu primiesat detku krupicu. Za usami sa budete vylizovat
@viestta ďakujem za typ, mám jablká, ale už by sme to nepojedli, ale skopírujem si to, keď mi nabodúce prepne a narobim plnky pre pol ulice
@viestta ze za usami vylizovat🤣😂, hovori sa zalizovat, nie vylizovat😂
@anonym_c386f7 je to take dolezite?
@viestta nie, ale znie to vtipne, prepac
@viestta ze za usami vylizovat🤣😂, hovori sa zalizovat, nie vylizovat😂
@anonym_c386f7 oblizovat sa hovori u nas
@anonym_c386f7 oblizovat sa hovori u nas
@slavomira236 aj u nas aj oblizovat, aj zalizovat. Ale nie vylizovat, vylizuje sa nieco z misy napriklad.

jasnačka
Ja mrazim ozaj všetko, aj to, čo obsahuje vajíčko