Môžem variť mrazené špenátové halušky?
Prosím nesmejte sa, robím to fakt prvýkrát v živote,mám kúpené halušky -obr. Je tam príprava na panvici alebo v mikrovlnke. Ja by som ich pripravila najradšej však varom. Máte skúsenosti? Ďakujem za odpovede.

Ja som ich minulý týždeň varila vo vriacej vode cca 3 minúty a boli výborné.
@anonym_autor mala som ich asi trikrat a normalne uvarila
@anonym_autor mala som ich asi trikrat a normalne uvarila
@sissy27
@janka1224
@slavomira236 Ďakujem kočky, ešte blbá otázk: vyplávaju na povrch, ako keď ich robím zo surovín?
@sissy27
@janka1224
@slavomira236 Ďakujem kočky, ešte blbá otázk: vyplávaju na povrch, ako keď ich robím zo surovín?
@anonym_autor Ano
@sissy27
@janka1224
@anonym_autor nie vyletia do vzduchu 🙂
ano vyplavaju, presne tak ako tie tvoje - tieto su z rovnakych surovin ako tie tvoje, nie su z umelej hmoty
@sissy27
@janka1224
@anonym_autor ano 😀
@anonym_autor nie vyletia do vzduchu 🙂
ano vyplavaju, presne tak ako tie tvoje - tieto su z rovnakych surovin ako tie tvoje, nie su z umelej hmoty
@anonym_c96692

DAKUJEM uprimne!
@sissy27
@janka1224
@anonym_autor jasne
Ja robim len kupovane halusky doma a tiez ich zakazdym davam varit 🙂
Jasné, že môžeš 😀 Varila som ich takto neraz a vždy chutili super, ako čerstvé 😉 Mne sa napríklad halušky nechce vôbec robiť doma 😂
Ja takéto dávam do mikrovlnky, ale väčšinou kupujem klasické biele halušky, raz som ich dala variť a bol z toho riadny maglajz
Jasné, vyplávajú hore, vytiahneš. 😉
@anonym_autor tieto milujem 😍
Ja takéto dávam do mikrovlnky, ale väčšinou kupujem klasické biele halušky, raz som ich dala variť a bol z toho riadny maglajz
@ibrunova tak si ich neurobila spravne. ja kupujem rozne druhy a vzdy su fajn. ked si predstavim, kolko je s pripravou domacich prplacky, vzdy to zavrhnem a kupim hotove. este som nebola sklamana.
@ibrunova tak si ich neurobila spravne. ja kupujem rozne druhy a vzdy su fajn. ked si predstavim, kolko je s pripravou domacich prplacky, vzdy to zavrhnem a kupim hotove. este som nebola sklamana.
@anonym_c96692 veď aj ja kupujem, ale radšej ich zohrejem v mikrovlnke 👍
@anonym_c96692 práveže mi to príde najrýchlejšie jedlo a to sa mi kurňa nechce variť niekedy 😆
@anonym_c96692 trochu sa mi rozvarili,ale zjedli sme ich.boli výborné

hoď na dve minútky do vriacej vody