icon

Môžu byť jahody z konzervy v bublanine?

29. mar 2025

Skusali ste? Lebo nemam cerstve.

avatar
vanilkovazmrzka
29. mar 2025

Preco by nemohli? Len mozno budu prilis na kasu po upeceni, ale tak nic hrozne sa nestane…

autor
29. mar 2025

@vanilkovazmrzka no presne toho sa bojim, ci nebudu moc blatove alebo ci cesto nebude moc mokre z nich

avatar
traktor
29. mar 2025

Dávam a nie sú na blato a používam aj nálev, miesto mlieka dávam jahodový šťavu

avatar
klara351
29. mar 2025

Ak chces dávať dole bublaninu zavárané ovocie, vyber si radšej nejake tuhšie. My napríklad dávame višne, možno aj slivky alebo marhule by boli ok.

avatar
vanilkovazmrzka
29. mar 2025

Toho by som sa nebala, ze cesto bude mokre, ked ich tam nenasypes nejako extra vela 🙂 skus, uvidis. Kolacik sa zje tak ci tak

avatar
eva_kovac
29. mar 2025

Radsej nie, ine ovocie ktore je tvrdsie moze byt aj z konzervy ale zrovna pri jahodach by som do toho nesla.

avatar
januska12323
29. mar 2025

Nebude to pekne vyzerať ale inak môžeš.

avatar
hankab
29. mar 2025

Uz som robila aj z mrazenych jahod (predtym som ich nechala roztopit) a ano, bola rozmacana. Pustili stavu a cele to v nej plavalo. Dala sa zjest, ale nebolo to ono.

avatar
viestta
29. mar 2025

blatovejsie ako cersve nebudu, mozno budu aj lepsie ako cerstve, lebo uz ich dost stuzil cukor z nalevu

avatar
majamat
29. mar 2025

zavisi od jahod. niektore z konzervy,c i mrazene su vcelku tuhe, aby drzali tvar. take su upne v pohode.
do bublaniny davama kekolvek ovocie - cerstve, mrazene, z konzervy a prave casto jahody, maliny mrazene v zimnom obdobi

avatar
jaskolka
29. mar 2025

Môžu ísť,ale vždy je tam "riziko"že budú rozmočene. Ja skôr používam z kompótov marhule, slivky, čerešne.

avatar
traktor
29. mar 2025

Véď kompót scedíš cez sito, a jahody potom hádžeš do cesta, prípadne rovno zamiešať.. Bublaninu robím mojim deťom v škôlke veľmi často a používam práve jahodový kompót a nikdy nebola rozmočená