icon

Najlepšie tipy na víkendový obed

xtina1711
28. mar 2025

Ahojte počúvam tipy😄dakujem😊

tulipanik12
28. mar 2025

@xtina1711 fazuľková polievka po kyslo z mrazenej (mojej) fazuľky a druhý chod zapekané bravčové rezne s par.pretlakom a kyslou smotanou posypané syrom - ono idem to navariť už zajtra aj na nedeľu, pretože to idem do roboty

lilianka28
28. mar 2025

@xtina1711 Dnes ide muž po čerstvé pstruhy z rybníka, takže zajtra budú pečene pstruhy so zemiakmi a mrkvový šalát + zeleninová polievka.
Na nedeľu mám v pláne vývar a hovädzí stroganov s hranolkami alebo ryžou (podľa toho na čo budeme mať aktuálne chuť).

veronicka1901
28. mar 2025

U nas bude zajtra paradajkova polievka, grilovany losos, bulgur a salat. V nedelu vyvar a druhe nieco z bravcoveho stehna, co mi dala mama domace. Ale absolutne tiez neviem, co z toho spravim.

salamistka
28. mar 2025

šunka fleky v sobotu, v nedeľu kačka, kapusta, knedľa.

bosorkabb
28. mar 2025

Hovadzi stroganov

terezkaarthuramax
28. mar 2025

@lilianka28 pstruha mam velmi rada len mi vadia tie kosti... Daju sa nejak dat vsetky prec?

Ja budem mat špagety s avokádom a krevetami.

lilianka28
28. mar 2025

@terezkaarthuramax Najlepšie je nechať si ho vyfiletovať.
Alebo potom keď sa pečie v celku, tak po upečení ho po dĺžke prekrojiť/roztvoriť a od chvosta vytiahnuť celú chrbtovú kosť. Tak sa vyberie to najväčšie množstvo kostí. Ale aj mne vadia, lebo stále tam nejaké ostanú. Takže pstruha jem vždy len s okuliarmi 😁

xtina1711
autor
28. mar 2025

Baby mnaaaaam ku všetkým si prídem po porciu💙❤️😄

katica06
28. mar 2025

Obrala som posledný ružičkový kel, takže kelová polievka a tvarohové guľky s jahodami, lebo potrebujem minúť vlaňajšie zásoby z mrazničky

viestta
28. mar 2025

Zajtra budu tekvicovo-zemiakove placky, v nedelu cevabcici a zeleninova polievka