icon

Nakupujete mleté mäso v supermarketoch?

andrea901
16. jan 2022

Po porode mi maso najma mlete strasne smrdi, pri vareni sa az premaham, pritom sa snazim nekupovat hocijake, pozeram povod masa a kupujem len slovenske, znacku Z farmy na stol. Neviem ci je to sposobene mojimi hormonmi alebo naozaj kvalita isla dole? Ako to mate vy? Kde v Bratislave nakupujete kvalitne maso?

slavkadi
16. jan 2022

@andrea901 Nekupujeme už pomleté. Kúpim si u mäsiara pekný kúsok a sami si doma pomelieme a narobíme balíčky do mraziaku.

patka06
16. jan 2022

Nie som síce z Bratislavy, ale kupujem mleté mäso v Jednote, občas v Bille.
Je pekne jemne namleté a zatiaľ sa mi nestalo, že by nebolo kvalitné a čerstvé.

kaja01
16. jan 2022

Kúpim u mäsiara a tam mi to predo mnou pomelú.

luccija
16. jan 2022

@kaja01 tiež tak isto nikdy by som nekúpila už pomlete

77daniela77
16. jan 2022

Nie,nikdy.

nadazdi
16. jan 2022

Ja kupujem mleté mäso hocikde, je mi to jedno, aj tak z neho robím len plnenu papriku alebo ide do burgru, kde sa praži 20 rokov a nakoreni jak hovado, takze ak tam aj je pomlety nejaký patkaň, absolútne o ňom nevieme 😅

matabb73
16. jan 2022

Kupujem v Lidli, ale len to slovenské. To mi nesmrdi. Raz sme kúpili poľské omylom a to mi páchlo. Robíme z neho bud lasagne alebo mäsové guľky v paradajkovej omáčke a chutí to dobre.

ankare
16. jan 2022

@andrea901 ano, kupujem aj v Lidli, aj inde,nesmrdi mi.

3009
16. jan 2022

Ja si meliem len doma.

belllinka
16. jan 2022

Dievcata, tie co by ste NIKDY nekupili maso v lidli ci v kauflande, vy sa nikdy nestravujete mimo domu? V robote, restauracii, deti v skole? Ako vtedy zistujete povod masa?
@andrea901 kupujem v Lidli, Kauflande, nikdy nesmrdelo, pekne jemne pomlete

77daniela77
16. jan 2022

@belllinka Hovorime o mletom mase a to ja nekupujem🤔

beata_k
Odpoveď bola odstránená
belllinka
16. jan 2022

@77daniela77 otazka smeruje na mlete, aj na normalne maso.

kataka10
16. jan 2022

@andrea901 naposledy ked som kupila mlete maso, tak z toho bol cisty grc pri vareni. Od vtedy kupujem cele maso u masiara a meliem si ho doma. Ale pomelu ti ho aj priamo v masiarstve. Kupujem maso vo Farm House.

kataka10
16. jan 2022

@belllinka a co? Ja som na stanici pila kavu z automatu, ale domov by som si taku nikdy nekupila 🤷‍♀️

nwnw
17. jan 2022

@andrea901 Nie nikdy. U masiara si vyberem a pomelie predomnou.

enoula
17. jan 2022

Nekupujem mlete, doma robot zomelie za chvíľu. A viem ake meliem, kolko ma tuku a pod. To mlete z obchodu nikdy nevies co je tam všetko zomlete a zmiesane. Navyse mlete sa rychlo kazi, preto je treba ho co najskôr spracovat po zompleti