Nápady na narodeninové občerstvenie do práce
Ahojte, vedeli by sme mi prosím poradiť občerstvenie do práce na narodeniny? Sme malý kolektív.
Pôvodne som mala v pláne urobiť cheesecake/panna cottu do pohárikov - lenže stroskotala som na výbere chute/ chutí. 😃
Rada pečiem, avšak začala mi haprovať rúra a spodok koláčov mi nedopeká, takže môžem urobiť maximálne roládu, ktorú by som musela otočiť a dopiecť. Len či by to nebolo suché.. 🤷
(Kolegyne zvyknú kúpiť napr. medovník, ale rada by som niečo mnou vytvorené)
Nechcem to odbiť polotovarom, ale ani prehnať, keďže ku tomu mám sklony. 😃
Vopred ďakujem za nápady. 🙂
Nepecena torta navrch čokoládu celú poliať. Jahody
Niekde som videla aj nepeceny lotus cheesecake
Ak máš problém s rúrou tak skus kúpiť košicky na tartaletky a naplniť mascarpone krémom a ozdobiť ovocím, ideálne si to urob tak 2 dní vopred nech sú tie kosicky mäkšie🙂 je to rýchle a dobre to vyzerá.
Zvykla som docprace robiť klasiku chlebíčky, alebo domácu nátierku a pečivo
Ak máš problém s rúrou tak skus kúpiť košicky na tartaletky a naplniť mascarpone krémom a ozdobiť ovocím, ideálne si to urob tak 2 dní vopred nech sú tie kosicky mäkšie🙂 je to rýchle a dobre to vyzerá.
Zvykla som docprace robiť klasiku chlebíčky, alebo domácu nátierku a pečivo
@milovnikbehu Vďaka, košíčky znejú super 🙂
Tortilla rolky. Ľahké, nepečené. Môžeš naplniť čímkoľvek. 🙂
Nakrajaj melon, kup nanuky
Vydlab melón rozmixuj to so želatinou do toho hod ovocie a hoď ho do chladničky zatuhnúť myslím že niečo studené v tomto teple určite poteší 🙌🙌

Robíme rôzne šaláty, obložené misy (mäsové, syrove, zeleninové, ovocne...), kupime zakusky alebo upečieme koláč, donesieme nepecenu tortu. 2x som doma robila aj poharikove dezerty.