icon

Nápady na narodeninové občerstvenie do práce

2. júl 2025

Ahojte, vedeli by sme mi prosím poradiť občerstvenie do práce na narodeniny? Sme malý kolektív.
Pôvodne som mala v pláne urobiť cheesecake/panna cottu do pohárikov - lenže stroskotala som na výbere chute/ chutí. 😃
Rada pečiem, avšak začala mi haprovať rúra a spodok koláčov mi nedopeká, takže môžem urobiť maximálne roládu, ktorú by som musela otočiť a dopiecť. Len či by to nebolo suché.. 🤷

(Kolegyne zvyknú kúpiť napr. medovník, ale rada by som niečo mnou vytvorené)
Nechcem to odbiť polotovarom, ale ani prehnať, keďže ku tomu mám sklony. 😃

Vopred ďakujem za nápady. 🙂

andreakotesova
2. júl 2025

Robíme rôzne šaláty, obložené misy (mäsové, syrove, zeleninové, ovocne...), kupime zakusky alebo upečieme koláč, donesieme nepecenu tortu. 2x som doma robila aj poharikove dezerty.

pikachu999
2. júl 2025

Nepecena torta navrch čokoládu celú poliať. Jahody

pikachu999
2. júl 2025

Niekde som videla aj nepeceny lotus cheesecake

milovnikbehu
2. júl 2025

Ak máš problém s rúrou tak skus kúpiť košicky na tartaletky a naplniť mascarpone krémom a ozdobiť ovocím, ideálne si to urob tak 2 dní vopred nech sú tie kosicky mäkšie🙂 je to rýchle a dobre to vyzerá.
Zvykla som docprace robiť klasiku chlebíčky, alebo domácu nátierku a pečivo

autor
2. júl 2025
@milovnikbehu

Ak máš problém s rúrou tak skus kúpiť košicky na tartaletky a naplniť mascarpone krémom a ozdobiť ovocím, ideálne si to urob tak 2 dní vopred nech sú tie kosicky mäkšie🙂 je to rýchle a dobre to vyzerá.
Zvykla som docprace robiť klasiku chlebíčky, alebo domácu nátierku a pečivo

@milovnikbehu Vďaka, košíčky znejú super 🙂

naily
3. júl 2025

Tortilla rolky. Ľahké, nepečené. Môžeš naplniť čímkoľvek. 🙂

jasminet
3. júl 2025

Nakrajaj melon, kup nanuky

ninanikalova
5. júl 2025

Vydlab melón rozmixuj to so želatinou do toho hod ovocie a hoď ho do chladničky zatuhnúť myslím že niečo studené v tomto teple určite poteší 🙌🙌