icon

Rady na jemné nátierky na minibagetky

evickuska
29. dec 2024

Ahojte, viete poradit nejake nie moc vyrazne natierky? Vajickovu mam v plane, no nivova ci cesnakova terqz v tehu moc nejdu. Tuniakovu uz nemozem ani citit 🙈

janai1
Odpoveď bola odstránená
lindous
29. dec 2024

Mrkvová? Lučina, nastrúhaná mrkva, bambino, soľ, korenie podľa chuti, ja dávam aj cesnak, ale iba trochu, aby neprerážal... alebo iba syrová s menej výrazným syrom ako je niva, iba máslo, syrokrém, strúhaný syr, podľa chuti trochu horčice, soľ, korenie.... ak máš rada avokádo, tak avokádová, napr. aj s tým vajíčkom 🙂

pinkgirl
29. dec 2024

Ahoj, odporúčam Lunter nátierky - mexická, tataracik mňam.

margotka17
29. dec 2024

@evickuska avokádova, bryndzova, ja mám rada bambino syr s maslom a pažítkou.

evickuska
autor
30. dec 2024

@lindous skusim syrovu, mrkvovu by mi asi chlapi nedali, niekedy mam pocit, ze cim zdravsia tym viac nechcu 😬

evickuska
autor
30. dec 2024

@petrofka tuto sme robievali sme uz prejedení 🙄🙈

evickuska
autor
30. dec 2024

@margotka17 bryndzovu sa mi nikdy nepodari vychutit 😁

pralinka86
30. dec 2024

Tvarohova, cicerova (hummus), cicerovo tekvicova

20erika07
30. dec 2024

@evickuska naša naj nátierka, aj deti sa idú zabiť za ňou je takáto - šunku bud v celku a narajbať na malom strúhadle alebo nakrájať na mini veľkosť, uvarené vajcia narajbať, údený syr alebo údený oštiepok, zelenú časť z jarnej cibulky skrajat, horcicu podľa chuti a ja to robím s majonézou ale kľudne bud s bielym jogurtom alebo kyslou smotanou, no s majonezou je najfajnejsie, teda pre nás. Túto nátierku som pôvodne robila s lososom opečenym na masle a aj s výpekom, aj to je mňam

evickuska
autor
30. dec 2024

@pralinka86 nemam socialne siete, neotvorí mi to... cicer nema rad manzel ale tvarohovu ako robievas? 🤔

evickuska
autor
30. dec 2024

@20erika07 kokso to znie lahodne 🤤

20erika07
30. dec 2024

@evickuska aj je😄 aj z misky len tak vyjedat kým natieram 😄

evickuska
autor
30. dec 2024

@20erika07 haha ja momentalne som jak pasomnica co neujde zjem, posledne dni pred porodom 🙆‍♀️

20erika07
30. dec 2024

@evickuska 🤣 zlatá🤗 držím palce, nech máš krásny a rýchly pôrod 🍀