icon

Nedala som cukor do perníka

avatar
jasadaresa
31. júl 2021

Zeny, ako opravit pernik, do ktoreho som zabudla dat cukor? Uz je upeceny... 🤦🏼‍♀️ Nejaka cukrova voda alebo co ho nezachrani? 😥

avatar
janai1
31. júl 2021

@jasadaresa nič, ja cukor nedavam vôbec 😀

avatar
s_a
31. júl 2021

Potriet lekvárom a poliať čokoládou? 🤷🏼‍♀️

avatar
pribinak
31. júl 2021

@jasadaresa hore džem a na to ešte čokoládu

avatar
jasadaresa
autor
31. júl 2021

@janai1 je hnusny, to nezjedia nielen moje deti, ale ani ja... 😝

avatar
jasadaresa
autor
31. júl 2021

@s_a
@pribinak to nestaci, cele vnutro je horke

avatar
jana_eyre_2
31. júl 2021

Pomrv ho a urob tie guličky pekne, prídas čo potrebujes.. neviem ako sa to volá, také na paličke kolacove lizatka.. ja som tak raz bábovku spotrebovala čo sa mi rozpadla 😅

avatar
klip0
31. júl 2021

@jasadaresa ja by som do mlieka dala práškový cukor a veľmi zľahka to poliala mliekom, ale nie veľa nech nieje premoceny, ale ani malo, aby to prešlo do cesta. Niekto polieva trochou mlieka bežne, keď sa neprezenie množstvo, bude dobrý a vláčny 🙂

avatar
macekovam
31. júl 2021

@jasadaresa tak ho popichaj spajdlou a polej vodou s curom.. tak primerane...

avatar
s_a
Autor odpoveď zmazal
avatar
lindous
31. júl 2021

Ja by som tiež nechala trochu obschnúť, rozmrvila, ocukrila podľa chuti, priliala šťavu zo zváraných višní (prípadne rum), tak aby sa to dalo tvarovať a z toho porobila guľôčky - do vnútra višňu a obaliť v kokose 😊

avatar
jasadaresa
autor
1. aug 2021

Zeny, zachranila som ho. Urobila som cukrovy sirup, kolac prevratila naopak, popichala nahusto a poliala sirupom. Este som ho suplado rury na 100st. aby sa ten cukor lepsie rozpustil. Nechala v.rure teochu vychladnut, potom zakryla potr.foliou a nechala v rure do rana. Potom som ho obratila a dala normalne dzem a coko... Je sice trochu mokrejsi, ale chuti... 🤤 🥳