icon

Nie náročný chutný koláč

27. apr 2022

Budem mat meniny a chcem v robote pohostit kolegov a kolegyne. Poradte mi nejaky chutny kolac. Nie prilis narocny a zase nieco zlozitejsie ako bublanina 😀 uz mi dosli napady.

Strana
z3
blondie333
28. apr 2022

@akira13 oooch, slinky sa mi zbehli😍👍🏻Podaril sa na vybornu! 🙂 nech chutiii

reuska1
28. apr 2022

@topier prosim ta a postup k tomu sumienkovemu by si dala? Dakujem.

silviaeli
29. apr 2022

@domka21 toto výborný koláčik , ale ani zďaleka nie rýchly🫣😄

michellemary
29. apr 2022

Teraz mi napadol ešte tento, už som ho dlho nerobila, ale je vážne "žravý" 🙂 Pod krém som dávala aj ríbezľový lekvár, ale nemusíš, ak nechceš.
Kokosovo-salkový koláč
CESTO:
8 bielkov
250g práškového cukru
100g polohrubej múky
pol prášku do pečiva
100g kokosu
PLNKA:
1 karamelové Salko
250g masla

Z bielkov ušľahať sneh, pridať cukor, múku zmiešanú s práškom do pečiva, kokos , a všetko dobre mixérom premiešať. Cesto vyliať na plech, a piecť 30 minút na 150 stupňov Celzia. (Pri použití teplovzdušnej rúry stačí 140 stupňov, čas pečenia je rovnaký) Po upečení nechať vychladnúť, potom potrieť krémom z karamelového Salka a masla a posypať strúhanou čokoládou.

selu11
29. apr 2022

@michellemary toto som nemala vidieť, leto ide 😬 Prosím ťa, to Salko kúpiš hneď to karamelové? Alebo varíš klasické?

frota3
29. apr 2022

@michellemary tak to vyzera super a este aj moje oblubene prisady. idem pozriet ci nan mam vsetko a asi ho zajtra aj vyskusam

michellemary
29. apr 2022

@selu11 karamelové rovno kupujem 🙂

michellemary
29. apr 2022

@frota3 daj vedieť, či chutil. 🙂

selu11
29. apr 2022

@michellemary Predsa len ešte jedna otázka, aký rozmer plechu máš pri tejto gramáži?

topier
29. apr 2022

@reuska1 cesto klasika - vajicka s cukrom, vmuesam ostatne a dam piect. V mlieku si vyslaham slahacku v prasku, pridam smotanu, cukor, zamiesam a dam na vychladnute cesto. No a potom vo vode - 6dcl rozrobim sumienku, dam to varit, pridam cukor a pred varom pridam v zvysnom deci vody rozmiesany zlaty klas. Miesam ako puding, ked vychladne dam na slahackovy krem a necham stuhnut. Dufam ze som na nic nezabudla😁

20erika07
30. apr 2022

@nicicka aj aj, ja jem vsetko co sa da rukami, neznasam pribor 😁

jarmilkak77
3. máj 2022

Ja som vyskusala tento cokoladovy https://navstevnostwebu.sk/tips/3-tipy-na-chutn... a bol vyborny! odporucam 🙂

Strana
z3