icon

Obložené misy a šaláty na rodinnú oslavu

31. máj 2025

Dievčatá budeme mať posedenie spojenie viacerých príležitostí narodky moje mužove a sobáš 😂😂😂keďže sme malá rodina Max 11l ľudí vrátane nás, koláče objednám ,tortu pečiem . Chcem robiť obložené misy nejaký šalát môžem aj deň vopred urobiť a poriadne zakryť či lepšie v ten deň ráno? Neobschne to? Vo by ste mi ešte poradili

petulda333
31. máj 2025

Salaty vopred,misy v den oslavy

biba_18
31. máj 2025

nechceš aj spoločný obed urobiť?
mám jeden recept ktorý doposiaľ ešte nikto neofrflal, spravíš si to dopredu a druhý deň len ohreješ - žiadna extra práca okolo toho na druhý deň nie je a 11 ľudí to je na 2x k stolu…

eviq
31. máj 2025
@biba_18

nechceš aj spoločný obed urobiť?
mám jeden recept ktorý doposiaľ ešte nikto neofrflal, spravíš si to dopredu a druhý deň len ohreješ - žiadna extra práca okolo toho na druhý deň nie je a 11 ľudí to je na 2x k stolu…

@biba_18 ja si prosím, ja si prosím ten recept 🙂

berusinka2
31. máj 2025

misu mozes tiez vopred,das ju do folie a do chladu

biba_18
31. máj 2025
@eviq

@biba_18 ja si prosím, ja si prosím ten recept 🙂

@eviq nech sa páči ☺️ ja to robím tak že si to pripravím všetko dopredu a dám do chladničky.
na ženy a deti počítam 1 ks, pre mužov 2 kusy
ak mám čas pred oslavou tak robím čerstvé, ak nie tak dopredu deň (ale aj to si pripravím všetko okrem toho že šalát nezalejem, to až keď ho podávam)
ak budú aj deti, odporúčam menej korenia, dospelím stačí pridať korenie do smotany navrch
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/5764/foto...

eviq
31. máj 2025
@biba_18

@eviq nech sa páči ☺️ ja to robím tak že si to pripravím všetko dopredu a dám do chladničky.
na ženy a deti počítam 1 ks, pre mužov 2 kusy
ak mám čas pred oslavou tak robím čerstvé, ak nie tak dopredu deň (ale aj to si pripravím všetko okrem toho že šalát nezalejem, to až keď ho podávam)
ak budú aj deti, odporúčam menej korenia, dospelím stačí pridať korenie do smotany navrch
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/5764/foto...

@biba_18 ďakujem ❤️

biba_18
31. máj 2025
@eviq

@biba_18 ďakujem ❤️

@eviq a ešte teraz pozerám - v recepte som to nespomenula - dávam trošku pretlaku aj do misy pod echilladky. ale ono sa to prepečie aj tak, len ja som si tak zvykla…

margotka17
1. jún 2025

Nechceš deň vopred uvariť hrniec gulášu? Klasický kotlíkový ja ešte k tomu robím nokerle, to si už každý pridá do mištičky ak chce sám. Potom už každý pojedá čo mu príde pod ruky a na čo má chuť. Chcem vždy aby bolo aspoň 1 jedlo varené, čo zasýti 😍

nelabe
4. jún 2025

Mäsove a syrové rolády určite dopredu musia byť vychladnuté na na krájanie a pozor na teplo