icon

Odporúčte overených foodblogerov či kuchárov na recepty

21. dec 2024

Ahojte. Hľadanie receptu na varenie alebo pečenie ma okráda o veľa času a niekedy to ani nedopadne najlepšie. Keďže do receptov príliš nezasahujem, tak sa snažím nájsť najlepší.
Odporúčte foodblogerov alebo kuchárov/pekárov s ktorými máte prípravu jedla odskúšanú a hodnotíte ich pozitívne.
Od koho čerpať inšpirácie s takmer zaručeným skvelým výsledkom.

Strana
z2
frflos_nespokojny
23. dec 2024

@really8 aku kravinu, trd makovy, niekto nema akoze cas ? vsetko na podnose kazdemu pod nos.

autor
23. dec 2024

@frflos_nespokojny Ani nekomentuj radšej, bola to naozaj somarina.

frflos_nespokojny
23. dec 2024

jasne a preco sa skryvas?

really8
23. dec 2024

@frflos_nespokojny normalne mnoho ludi zverejnuje svoje recepty zadarmo. Lebo ich to napr bavi. Nie vsetci su na peniaze ako ty

frflos_nespokojny
23. dec 2024

@really8 ja nechcem peniaze a ona zase iba recept.

wiqi
23. dec 2024

Tinkine recepty - rýchle, jednoduché, chutné

autor
23. dec 2024

@frflos_nespokojny A čo že chcem recept? To je duševne vlastníctvo? Alebo kradnem z hrnca? Veď tí ľudia to robia pre ľudí, že ich zverejňujú. Trepeš nezmysly dve na tri.

frflos_nespokojny
23. dec 2024

AUTOR: ty trepes dve na tri. nechces recept! si leniva . ved to aj pises na zaciatku. moja bez prace nie su kolace a ak ta mat nenaucila, tak sa uc sama a nesomruj ako to obist.
nikto nema cas ti tu davat hodiny gratis ! mozes byt vobec vdacna dievcatam , ze trpia takuto vos.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
23. dec 2024

@frflos_nespokojny Som lenivá lebo si chcem dať poradiť od skúdenejších? Si trápny, zlý a ešte ti chýba aj zmysel pre porozumenie…
Prosím ťa, opusti túto diskusiu. Nemáš čo povedať k veci, tak strácaš čas a ja s tebou tiež.

really8
23. dec 2024

@frflos_nespokojny ty si riadny truhlik😂 bez povedat napr pycovi aby nedaval recepty zadarmo na net lebo vlastne nema cas. Esteze ty si nikdy kucharsku knihu nepouzil a ked si robil gulas tak si sa nikde nepozrel ako sa vari. Iba zeby si nikdy neuvaril nic viac ako caj

frflos_nespokojny
23. dec 2024

@really8 ty o com tocis? nie ja ale ty si truhlik a cele si to nepochopila.

frflos_nespokojny
23. dec 2024

AUTOR: nie som zly , len si to nepochopila, alebo skor si sa zle vyjadrila.
pekne vianoce

oskvarka
24. dec 2024

Moje deti majú aj knihu 100recwptov Lidla a všetky recepty aj viac sú aj na nete
.. naozaj som milo prekvapená...vždy všetko sedí presný postup deti sú spokojné vždy im všetko vide...ja som skorej intuitívny kuchár ale tak už mám svoje skúsenosti... Na tieto recepty su taky zvyknutý že úplne zabúdajú že keď nájdu recept niekde inde z iného zdroja nie vždy je to pravda čo tam vravia...takže ja odporúčam kuchyňa Lidla...tiež aj vždy zoženiem ľahko suroviny..

tramtada31
24. dec 2024

Bonvivani - všetko uvarene podľa nej bolo top, uzasne palacinky, maso na bratislavsky sposob, frankfurtská polievka úplný strop

Strana
z2