icon

Oplatí sa kúpiť kačacie prsia, stehná alebo celú kačicu?

2. feb 2025

Dobrý deň prajem. Len tak polemizujem pri varení nedeľného obeda 😄. Čo sa viac oplatí kúpiť,dve stehná keď sú po 7,90 a dve prsia po 8,90 alebo celá kačica po 2,79€ ??
Ďakujem veľmi pekne za názor.😀

saxana000
2. feb 2025

Musis pocitat gramaz.. z celej kacky vies odlozit krk kridla a chrbat na.polievku ale musis sa s tym pobrblat. Cela kacka ta vzdy vide lacnejsie..

natalka13
2. feb 2025

A ceny mas za kilo ci za balenie?😁 ved si to porovnaj, vies nasobilku a vacsie mensie cisla porovnat.

autor
2. feb 2025

@saxana000
Dobre a keď budem nič odkladať,len upečiem celú kačku a zoberiem prsia a stehná?. 🤔

autor
2. feb 2025

@natalka13
Cena je za kilogram. Práveže si to neviem vynásobiť,neviem koľko je pŕs a stehien napr z takej 3kg kačky. 🤔

patka06
2. feb 2025

A chceš iba prsia a stehná a ostatné nepoužiješ, tak sa neoplatí kupovať celú kačku

sasa1310
2. feb 2025

prsia. Neplatíš za kosti

natalka13
2. feb 2025

Tak prso nebude mat cez 250gr. Ak nevies porcovat maso a nechces polievku kup samostatne aj ked drahsie

saxana000
2. feb 2025

Potom.by som.radsej.kupila.zvlast a mas to bez roboty

hiro
2. feb 2025

Kupujem celú. Mäsa je tam málo ale baví ma ju poberať takže nakoniec to nie je také zlé...

lukbe
2. feb 2025

Kačka sa specie. Zostane tam toho menej. Divná otazka, koľko pŕs a koľko stehien má kačka.

letfenixa
2. feb 2025

@lukbe tak vieš, existujú aj balenia 'štvornohe' kurča.

lukbe
2. feb 2025

@letfenixa pýtala sa na počet z kačky. Predpokladám, že kačka je len jedna.

deedol
2. feb 2025

Na celej kacke su stehna aj prsia mensie ako tie predavane zvlast. Vyjde cenovo lepsie, ale mas tam realne menej masa.

tykat
2. feb 2025

Pozri, zober kolko stoja 2 prsia a 2 stehna. A porovnaj s cenou za celu kacku, ak teda beries ze kridla, krk, zvysok...nezuzitkujes vobec.

margotka17
2. feb 2025

My skôr celú kupujeme, väčšinou pečiem celú, ale už som robila aj polievku, tu máme veľmi radi. Stehná pečiem v rúre, prsia opečieme na panvici a dopecie rúra. Zatial som to takto nepreratávala.