Oplatí sa kúpiť kačacie prsia, stehná alebo celú kačicu?
Dobrý deň prajem. Len tak polemizujem pri varení nedeľného obeda 😄. Čo sa viac oplatí kúpiť,dve stehná keď sú po 7,90 a dve prsia po 8,90 alebo celá kačica po 2,79€ ??
Ďakujem veľmi pekne za názor.😀
A ceny mas za kilo ci za balenie?😁 ved si to porovnaj, vies nasobilku a vacsie mensie cisla porovnat.
@saxana000
Dobre a keď budem nič odkladať,len upečiem celú kačku a zoberiem prsia a stehná?. 🤔
@natalka13
Cena je za kilogram. Práveže si to neviem vynásobiť,neviem koľko je pŕs a stehien napr z takej 3kg kačky. 🤔
A chceš iba prsia a stehná a ostatné nepoužiješ, tak sa neoplatí kupovať celú kačku
prsia. Neplatíš za kosti
Tak prso nebude mat cez 250gr. Ak nevies porcovat maso a nechces polievku kup samostatne aj ked drahsie
Potom.by som.radsej.kupila.zvlast a mas to bez roboty
Kupujem celú. Mäsa je tam málo ale baví ma ju poberať takže nakoniec to nie je také zlé...
Kačka sa specie. Zostane tam toho menej. Divná otazka, koľko pŕs a koľko stehien má kačka.
Na celej kacke su stehna aj prsia mensie ako tie predavane zvlast. Vyjde cenovo lepsie, ale mas tam realne menej masa.
Pozri, zober kolko stoja 2 prsia a 2 stehna. A porovnaj s cenou za celu kacku, ak teda beries ze kridla, krk, zvysok...nezuzitkujes vobec.
My skôr celú kupujeme, väčšinou pečiem celú, ale už som robila aj polievku, tu máme veľmi radi. Stehná pečiem v rúre, prsia opečieme na panvici a dopecie rúra. Zatial som to takto nepreratávala.

Musis pocitat gramaz.. z celej kacky vies odlozit krk kridla a chrbat na.polievku ale musis sa s tym pobrblat. Cela kacka ta vzdy vide lacnejsie..