icon

Originálne tipy na neokukanú grilovačku

msnesquik
4. júl 2025

Ahojte, uvitam tipy na originalnu grilovacku, co mate osvedcene, nie uplne okukane 😁 kludne masko, salat, prilohu...dakujeeem

viestta
4. júl 2025

Salat taboulet z kuskusu, spizy, grilovany baklazan s feta syrom. A grilovane ovocie s jogurtovym dipom. Broskyne, nektarinky, jablka na stvrtky, figy. Aj z ovocia spravis spizy, ak sa ti chce

andreakotesova
4. júl 2025
@viestta

Salat taboulet z kuskusu, spizy, grilovany baklazan s feta syrom. A grilovane ovocie s jogurtovym dipom. Broskyne, nektarinky, jablka na stvrtky, figy. Aj z ovocia spravis spizy, ak sa ti chce

@viestta môžem ten salat pripraviť večer pred grilovackou, ktorá bude na druhý deň?

viestta
4. júl 2025
@andreakotesova

@viestta môžem ten salat pripraviť večer pred grilovackou, ktorá bude na druhý deň?

@andreakotesova ano, mozes, ale ja by som bylinky davala az tesne pred podavanim

andreakotesova
4. júl 2025
@viestta

@andreakotesova ano, mozes, ale ja by som bylinky davala az tesne pred podavanim

@viestta ďakujem. Chystám doma teambuilding pre kolegov, tak tento dalat by som mohla veru prichystat.

zanka777
6. júl 2025

@msnesquik ja mám rada kukuricu na grile a ananás s medom ako prílohu teda 😁

sense
6. júl 2025

Mám rada šalát s vodovym melonom, Mata, feta , červená cibuľa, namiesto dressingu tekvicový olej, Balsamico,