Originálne tipy na neokukanú grilovačku
Ahojte, uvitam tipy na originalnu grilovacku, co mate osvedcene, nie uplne okukane 😁 kludne masko, salat, prilohu...dakujeeem
Salat taboulet z kuskusu, spizy, grilovany baklazan s feta syrom. A grilovane ovocie s jogurtovym dipom. Broskyne, nektarinky, jablka na stvrtky, figy. Aj z ovocia spravis spizy, ak sa ti chce
@viestta môžem ten salat pripraviť večer pred grilovackou, ktorá bude na druhý deň?
@viestta môžem ten salat pripraviť večer pred grilovackou, ktorá bude na druhý deň?
@andreakotesova ano, mozes, ale ja by som bylinky davala az tesne pred podavanim
@andreakotesova ano, mozes, ale ja by som bylinky davala az tesne pred podavanim
@viestta ďakujem. Chystám doma teambuilding pre kolegov, tak tento dalat by som mohla veru prichystat.
Mám rada šalát s vodovym melonom, Mata, feta , červená cibuľa, namiesto dressingu tekvicový olej, Balsamico,

Salat taboulet z kuskusu, spizy, grilovany baklazan s feta syrom. A grilovane ovocie s jogurtovym dipom. Broskyne, nektarinky, jablka na stvrtky, figy. Aj z ovocia spravis spizy, ak sa ti chce