Overený recept na bôčikovú paštétu: Ako na to?
Dobrý deň,nemá niekto overený recept na bočikovu pašteku?
@silvusias Za mňa je chuťovo perfektná, vyvážená, super dochutená, vyskúšali sme na sviatky 🙂
@petricienka a kde si ju zohnala? Ja som ju chcela vyskúšať, ale ešte som ju nenašla 😉
@nelinka888 Na predajni. My sme boli konkrétne v Trenčíne, ale tak nájdeš ich kade tade roztrúsené po Slovensku 🙂 Neviem, kde bývaš a ktorú máš najbližšie, ale tak je ich dosť 🙂 Myslím si, že budú aj v obchodoch čoskoro, ak už aj nie sú, nesledovala som to ešte úplne 🙂
@petricienka to mám z Bytče trochu ďalej 😂 Zatiaľ som pozerala v našich potravinách, kde majú od nich pár výrobkov, ale toto nie. Tak skúsim pozrieť ešte inde. Ale možno ju doskladnia, len sa vypredala, ak mali málo kusov.
Neviem teda ako je to s inými paštétami, ale do tých, čo poznám ja, pridávajú fakt kadečo, aj to, čo tam ozaj nepatrí. 🙈
@nasasa_1 preto mám najradšej tú domácu, čo robí svokra, inú v podstate doma ani nedržíme už. To sa nedá porovnať s tými kupovanými. Vieme presne, čo do nej dáva a čo jeme.😉
@barborkabar Veď jasné, každému ako je lepšie. Ja napríklad iba kupujem a tiež viem presne, čo obsahujú 🙂 Ono stačí len čítať, čo človek je. Všetko je uvedené na etikete.
@petricienka ja čítam etikety, ale niekedy neviem, ako to bude vo výsledku chutiť spolu, vieš, čo myslím? Napríklad aj tá ich novinka, keby ju tu neodporúčate, neviem veru či by som ju sama od seba kupovala.
.
@nasasa_1 ktoré jedlo ťa prekvapilo tak, že waw, toto je fakt super kombinácia? Ja sa pri niektorých totižto nedokážem premôcť, keď mi to spolu neznie dobre, nedám to do úst 😂
@nelinka888 ja sa zasadne nepremaham 😀 preco by som mala jest nieco, co mi nechuti napriklad len preto, ze to mam doma a treba to dojest? to na mna nefunguje. co nechcem, to do ust nedam.

@svettii ono to chvíľku potrvá, kým to všade naskladnia asi. Zatiaľ som ju nevidela, ale nehľadala som ju nejako aktívne 🙂