Pečenie langošov v rúre
Ahojte, robím práve prvýkrát langoše a čakám kým vykysne cesto. Môžem dať piecť langose aj do rúry namiesto panvici s olejom. Na čo si dať pozor pri pečení v rure na papieri. Do cesta som nedávala olej. Ďakujem
Môžeš aj dať piecť do rúry, ale to už pre mňa nie je langoš. Tebe/vám to však môže chutiť.
Upečie sa aj v rúre, ale nebude to langoš.
Skušala som v rúre..😆boli z toho podrážky...skúšala som piecť aj na kokosovom oleji.. tiež nič moc ..
Langoš nikdy zdravý nebude, je to kysnuté cesto. Kľudne si doprajte vyprážané v litri oleja 😄 necháš odkvapkať. Tento hriech treba urobiť poriadne. 🫢 Nech chutia.
Ja robím malinke v malom hrnci a tým pádom netreba toľko veľa oleja
@anonym_autor Môžeš to dať do rúry, ale nafúkne sa to ako balón. Je to dobré, diétnejšie, ale je to úplne iné ako langoše z oleja 🙂
@anonym_autor lamgose sa maju vyprazat v oleji aby krasne plavali. Ja robim v hrnci kde je dostatok oleja..vtedy su nadychane.

mne sa ani raz v rúre nepodarili tak, ako by som chcela. ono to proste nikdy nebude také ako na panvici vypražené v oleji 🙂 toto je také jedlo, ktoré si vyžaduje byť pripravené nezdravo 😂