Pečú muži s vami na Vianoce?
Pecu varia s vami vasi muzi na vianoce?
Len to nie. Neznášam, keď sa mi motá po kuchyni. Buď to celé robí on, alebo ja. Spolu nie. Ale on tú kuchyňu zas ochotne umyje
Nie, tie dva druhy peciva, co robievam, mam hotove za dve hodiny.
môj muž nerobí v kuchyni nič ani počas roka, takže nie, ani na vianoce…
@anonym_autor počas roka vari a pečie?😉nie, pečiem s mamou a dcérou.A nevarí, ale nasupe zemiaky, nakraja mäso, ja navarím on umyje dlážku, alebo ide do obchodu, alebo robí čo mu poviem.Celu rok nevarí okrem 2 jedál tak to po ňom ani nechcem
daj pokoj, ja chcem pri peceni klud, nie aby sa mi tam niekto motal a zavadzal 😀
@anonym_autor áno, zvykli sme spolu robiť.
@katulienka160 fuha, ty si na tom dobre, vlastne nerobis nic
@anonym_3d1c7a to ako vazne? 🤣👌 U vas doma sa len vari a nic ine? Ostatne cinnosti v domácnosti, starostlivosť o deti... Pytala si sa, ci s nami muzi varia a pecu. Tak som napísala, ako sa pri tychto dvoch cinnostiach zapajame..kde je napisane, ze ja nerobim nic? 😁 Kks vsak ako normalny manzelsky par sa podielame na chode domácnosti a rodiny spoločne.
@katulienka160 fuha, ty si na tom dobre, vlastne nerobis nic
@anonym_3d1c7a oprava: autorka otazky sa pytala, nie ty.. predpokladam. I ked kto sa ma v tych anonymoch vyznať, ked nepisete (bohvie prečo) pod vlastnym nickom
Nie. Ale zato po mne sprace bordel po vareni a pomoze co treba
Neda sa povedat,ze pecie a vari,ale pomaha napr.plnit linecke kolace,melie mak,orechy. Ocisti zemiaky na salat a take pomocne prace robi.
Áno, môj muž mi pomáhal, kým žil, alebo skôr chcel, ale ja som ho vždy odohnala nech sa mi tam nemota 😄
@anonym_autor muž nepečie, ani to nevie, ale variť vie, kapustnicu robí zásadne on, aj pupáky zarobí, keď sú upečené. Ale tie dva zákusky, ktoré robím som teraz zmákla za dve hodiny aj s umytím kuchyne, ešte večer upečiem vianočku a finito. Nepečiem do aleluja, u nás by to nikto nejedol
@anonym_autor nie, mam rada ked si to spravím sama, tak ako uz mam zauzivane. Keby ho o to požiadam tak by bol ochotný, to ano, ale ten bordel v kuchyni co po nom zostava, nechcem to mat v priamom prenose. Ja sa snazim vzdy vsetko robiť tak aby som si zachovala aj poriadok. Manzel rad hovorí druhým, ze mi pomáha tym, ze mi nezavadzia a nechá mi cas a priestor😁 mne to veľmi vyhovuje takto.
Piect? Len to nie 😁 peciem sama,on urobi salat,kapustnicu a rezne. Ja amer.zemiaky,polievku pre deti.
ano pečieme spolu medovniky aj so synom od malička ho vediem k tomu aby vedel že existuje doma aj kuchyňa a nie že jedlo sa zazaračne objavi na stole
Kazdy mame svoje speciality, ktore robime, deti pomahaju, pecieme aj varime obaja, ale kazdy svoj oblubeny recept. On uz uribil domaci liker a salat z tresky, ja dnes budem piect jablkovu tortu, medovnicky a linecke, ja zajtra uvarim polievku a on urobi salat a rybu.

Ano, niekedy mi zamiesi cesto alebo ho rozvalka. Inak to chystame s detmi, nerobime toho vela a mame z toho radost.