icon

Podľa čoho vyberáte múku v obchode?

avatar
alenka_ba
22. jún 2021

Ahojte, chcela by som vedieť, že pri veľkej aktuálnej ponuke múk v obchodoch si podľa čoho vyberáte, ktorú si kúpite?? Lebo sú rôzne značky, slovenské, české... iné... Čo je pre vás dôležité? Som mladá gazdinka a trochu sa v tom strácam... Ďakujem za rady 🙂

avatar
patka06
22. jún 2021

vyberám podľa ceny, ktorá je v akcii ...samozrejme podľa toho akú potrebujem
Zvyčajne nakupujem v Jednote ich značku

avatar
hettinka
22. jún 2021

@alenka_ba kupujem prioritne Babickina voľba ak je v akcii. Ak nie je, tak niektorú slovensku.

avatar
alenka_ba
autor
22. jún 2021

@hettinka Ahoj, dakujem, ze si reagovala 🙂 Preco prave slovensku?

avatar
alenka_ba
autor
22. jún 2021

@patka06 to je nejaka slovenska značka? A prečo práve tú? Myslíš, že je dosť kvalitná?

avatar
janka1011
22. jún 2021

@alenka_ba jedine slovenskú kupujem, treba hlavne dávať pozor na zloženie, okrem pšenice tam iné nemá čo hĺadať.

avatar
katrin69
22. jún 2021

Ja najprv pozriem na ceny. Druhú vec pozerám, či nie je napadnutá chrobačou a moľami, rovno aj celú poličku kuknem, či tam nie sú mole, lebo poznám jeden obchod, kde to nesledujú... A poslednú vec pozerám záruku. Čím dlhšia je záruka, tým čerstvejšie je pomletá. Nikdy neviete, či aj rok po záruke kúpite potravinu (aj takú som našla 😉) Mám proste šťastie na nezbedné potraviny v obchodoch 🙂

avatar
elizabet173
22. jún 2021

@alenka_ba pečiem roky a používam len Pohronský Ruskov alebo Babičkina voľba, nikdy nesklamali, je jedno, či to boli kysnuté koláče alebo torta, naopak robila som z múky Coop Jednota medový krémeš, kde nie je čo pokaziť (robila som ho už pred tým asi 50 krát) a myslela som, že to cesto vyhodím von oknom, takže už nikdy.

avatar
kkovacovak
22. jún 2021

@alenka_ba jedine slovenské. Pohronský ruskov alebo myln Trenčan.

avatar
aduskatt
22. jún 2021

Pohronský Ruskov polohrubá

avatar
jjanulienka
22. jún 2021

Podľa toho či potrebujem hladkú alebo polohrubu 🤪🤪😅

avatar
patka06
22. jún 2021

@alenka_ba áno je to múka z mlyna v Kolárove, čiže relatívne slovenská
Túto práve preto, že Jednotu mám najbližšie a nechce sa mi nosiť ťažké nákupy zďaleka
Som s ňou spokojná nemám dôvod meniť, nemienim platiť za predražené výrobky napr. Babičkina voľba

avatar
tosomja
22. jún 2021

@alenka_ba kupujem len Babičkina voľba. Raz som kúpila akciovú a ani som s zahustiť nevedela. Ináč, málokedy zahustujem.

avatar
damiana1992
22. jún 2021

Cena

avatar
simonkazga
22. jún 2021

Pohronsky Ruskov alebo mlyn Kolarovo, tieto sa mi osvedcili

avatar
strongi
22. jún 2021

Pohronský Ruskov alebo Babičkina voľba. V ostatných som ponachádzla mole. Takže tie už nekupujem vôbec.

avatar
gloria31
22. jún 2021

@alenka_ba ja kváskujem a na to si kupujem múky na kvaskovanie z mlynu Trenčan ale na zvyšné pečenie si kúpim kľudne akciovú.

avatar
timuranka
22. jún 2021

hladkú, polohrubú, hrubú *mlyn Pohronský Ruskov - rokmi osvedčené

avatar
luccija
22. jún 2021

@alenka_ba varim 20 rokov, ale som v soku ja okrem babickinej nepoznam iny nazov.Kupujem podla ceny..ale ja malo peciem a celkovo pouzivam muku.

avatar
zenazaba
22. jún 2021

@alenka_ba vzdy iba slovensku. Jednak je kvalitna a treba podporovat slovenskych vyrobcov. Rovnako kupujem zasadne slovenske maslo, syry, mlieko, mäso...

avatar
bubinko1506
23. jún 2021

U nas pecie muz, ale pouziva len Babickinu volbu alebo Pohronsky Ruskov. Raz skusil nejaku akciovu a cele cesto letelo do kosa - vraj sa nedalo dobre vypracovat.

avatar
danina09
23. jún 2021

ja sa snazim pohronsky ruskov, ta sa mi najviac osvedcila a bolo jedno, co som piekla, ci som robila tortu niekomu z rodiny alebo som sa dala na kysnute moravske kolace alebo cokolvek ine 🙂

avatar
katrin69
24. jún 2021

@strongi Ja som našla tie chrobáčiky a moje najčastejšie v Babičkinej, teda tá bola najviac napadnutá... Ale to bola chyba obchodu 😉

avatar
pavlovka
27. jún 2021

Mám svoje roky, Pohronský Ruskov je osvedčený.