icon

Polievka zo suchého hrachu

31. jan 2022

Klasika hrach,zemiak,cesnak,cibula,majoranka,cerv.paprika.Zliat vodu po odstati hrachu,ci nie?

avatar
simsalabim
31. jan 2022

Ja zo strukovin vzdy vylievam.

avatar
viestta
Odpoveď bola odstránená
avatar
nelca84
31. jan 2022

ja davam aj zeler, da tomu krasnu vonu aj chut a tiez cibulovu zaprazku

avatar
evica17
31. jan 2022

Ja namocim hrach a tu vodu zlejem potom po par hodinach a uvarim uz normalne, az rak ze sa rozvari. Obcas pridam aj krupy.

avatar
janetinka27
31. jan 2022

urcite aj opecena slaninka a vnatka, napriklad zelerova. vodu vylievam, ale casto hrach ani nenamacam, kupujem poleny. lebo ten nepoleny v supke som namacala aj varila a stale nebol uvareny

avatar
sivana09
31. jan 2022

ja posledne roky robim uplne bez oleja (pri vareni a peceni olej vobec nepouzivam) a teda uvarim vo vode hrach - nemusi byt ani namoceny, ked uz zacina makknut, pridam na kocky nakrajanu cibulu, na kolieska mrkvu, cesnak, majoranku, papriku ako pises, pripadne aj zemiaky a necham rozvarit uplne na kasu, niekedy aj rozmixujem, ale obycajne nie :D a vodu zo strukovin, ak namacam, tak zlievam vzdy, no obycajne nemyslim dostatocne dopredu a nemam ich namocene, varenie mi potom trva o trochu dlhsie

avatar
kp7333
31. jan 2022

davam aj klobasu alebo parky.

avatar
andreatytler
1. feb 2022

Ja varim vo vyvare z udeneho kolena. Tiez pridam na masle oprazenu, pokrajanu mrkvu a zelerove stonky a podliate vodou udusene do makka a nakoniec vsetko rozmixovane.