icon

Poradíte recepty pre 1,5 ročné dieťa?

anitaoblecko
26. feb 2013

mozem poprosti recept ci uz na sladke slane masove zemiakove ,dakujem

fomarik
26. feb 2013

naša dcerka má tiež 1 a pol roka, ale jedáva všetko, to čo my. Nevarím pre nu zvlášť. Včera napr. masovo-zeleninové faširky, dnes rybka na masle, morčacie na prírodno,......

k_a_j_k_a
26. feb 2013

Od roka som varila pre vsetkych jedno jedlo. Vo vasom veku u nas leteli polievky, omacky s roznymi priloha a cestoviny. Proste vsetko, co sa dobre klzalo do bruska a nebolo treba to moc kusat. A vela vela vela zeleniny. A chutilo aj nam dospelym 🙂 vdaka detom sme zmenili cely nas jedalnicek.

cherryl
26. feb 2013

nasi maju jedalnicek ako my dukatove buchticky ,ryzovy nakyp,zemlovka ,palacinky ,ryzova kasa ,krupicna ,pudingy ,,,tekvicova -sosovicova-zemiakova omacka ,spenat,kel,plnena paprika ,cestoviny omacka ,francuzske zemiaky,fasirka ,kuracie sote na 100 sposobov alebo co chladnicka DÁ ,bravčové na štave ,guláš -bravcovy,hovadzi ,falosny gulas ,karfiol na mozocky ,rizoto s maskom alebo len so zeleninou ,hovadzia-kuracia-zeleninova polievka paradajkova,vajickova ,mliecna a k tomu pomazanky od vymyslu sveta ked nemas na daco recept napis do IP alebo do vyhladavaca 😀 😀 😀 😀 😀

kobercek1
26. feb 2013

tiez pre 1,5 rocneho syna som uz zvlast nevarila. snazila som sa menej solit a korenit, to sa da aj na tanieri, alebo som jemu odobrala ale v podstate uz take velke babo moze vsetko - hydinu na x sposobov, zeleninu tiez a prilohy zemiaky, ryza, cestoviny. treba skor davat pozor na tazko stravitelne jedla napr hriby, to mu este stale nedavam (2,5 r) plesnive syry, majonezy atd. a sladke miluje palacinky, dukatky, buchty na pare, zemlovka... to si aj maminka pochutnava kedze tato to nemusi 🙂

sante81
26. feb 2013

1 a pol ročné dieta môze jest uz vasu stravu, zvlást by som nevarila vôbec

marika58
11. mar 2013

Ja davam nasej vsetko co papame aj my.Ked mala 6-7 mesiacov
Sme jej davali parok a papala jak diva 🙂.Doktori zakazuju vela veci a
Ked boli nasi maly v tedy nikto nic nezakazoval a jaky su zdravy.