icon

Poradte prosím fakt dobrý kečup

5. dec 2025

Ahojte planujem darovat jednej osobe kecup a chcel by som nejaky dobry co ale nezozenie v beznom obchode, ideal domaci ale neviem ci ta trvanlivost u tychto je velka, osoba je z ciech cize ideal slovenska nejaka mala dobra firma 🙂

anonym_56d988
5. dec 2025

@anonym_autor kecup spak master - znama co odmieta iny kecup ako domaci si pochvalovala ze aky je vyborny.

loliki
5. dec 2025

Prečo chceš darovať práve kečup?

katica06
5. dec 2025

Iba na konto domáceho kečupu.
Varím si vlastný kečup viac ako desaťročie, občas sa stalo že som to prehnala, nič tomu kečupu nebolo ani o 1,5-2r neskôr. Nepoužívam žiadne prísady ani konzervačné látky.
Ak má slabosť pre domáci kečup, možno keby si mu niekedy uvarila vlastný

anonym_004b6a
6. dec 2025

domaci.

danica2711
6. dec 2025

@anonym_autor v predajni Starý otec majú dva druhy: Mocniak (jemný) a Ščipák (pikantný), podobajú sa domácim, odporúčam

autor
6. dec 2025
@danica2711

@anonym_autor v predajni Starý otec majú dva druhy: Mocniak (jemný) a Ščipák (pikantný), podobajú sa domácim, odporúčam

@danica2711 dakujem presne to som hladal, domaci produkt slovensky, obdarovana je z ciech 🙂

mane01
6. dec 2025
@anonym_56d988

@anonym_autor kecup spak master - znama co odmieta iny kecup ako domaci si pochvalovala ze aky je vyborny.

@anonym_56d988 tento je aj nás obľúbený, ale vyrába sa v Cechach… to asi nebude chcieť dať ako darček do Čiech

autor
6. dec 2025
@danica2711

@danica2711 a neskrachovala ta firma? Lebo na fb maju prispevok posledny z 2024. Kedy si videla naposledy prosim ta tie kecupy v tej predajni?

anonym_e87cbc
6. dec 2025
@anonym_autor

@danica2711 a neskrachovala ta firma? Lebo na fb maju prispevok posledny z 2024. Kedy si videla naposledy prosim ta tie kecupy v tej predajni?

@anonym_autor sorry,ale za tú dobu čo tu čakáš na ,, pečeného holuba,,už by si mohla mať hotovú nejakú 1/4 dávku domáceho kečupu.

danica2711
6. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor asi pred 2 mesiacmi, Bory Mall

rayla
10. dec 2025
@anonym_e87cbc

@anonym_autor sorry,ale za tú dobu čo tu čakáš na ,, pečeného holuba,,už by si mohla mať hotovú nejakú 1/4 dávku domáceho kečupu.

@anonym_e87cbc Sorry, ale robiť domáci kečup 6. decembra je ha hlavu..Načo by to robil prosím Ťa? Z dovozovych paradajok a bez skúseností.. niektoré ste tu mudrlantky, že až.. Kde ste získali patent na rozum?😁

anonym_e87cbc
10. dec 2025
@rayla

@anonym_e87cbc Sorry, ale robiť domáci kečup 6. decembra je ha hlavu..Načo by to robil prosím Ťa? Z dovozovych paradajok a bez skúseností.. niektoré ste tu mudrlantky, že až.. Kde ste získali patent na rozum?😁

@rayla pre mňa za mňa, nech si kúpi zavárané ktoré dozrievajú na slnku . Kto chce hľadá spôsoby kto nechce hľadá dôvody

rayla
10. dec 2025
@anonym_e87cbc

@rayla pre mňa za mňa, nech si kúpi zavárané ktoré dozrievajú na slnku . Kto chce hľadá spôsoby kto nechce hľadá dôvody

@anonym_e87cbc No hej😁, zo zavaranych kupovaných konzerv robiť kečup v decembri..to je to prave orechové.. to môže rovno kúpiť ten kečup.. kto má málo roboty, nech robí aj zbytočnú robotu.. ale radiť druhemu by sa malo rozumne...

anonym_e87cbc
10. dec 2025

@rayla tebe by nevyhovoval.ani môj z domácich paradajok.
Stejne trvám na tom, že uvariť niečo podľa odskúšaného receptu zvládlo zvládla aj moja dcéra v 15 tich

dianaaaaa
11. dec 2025

My len Heinz.... Ale nie z SK😉