Poradte prosím fakt dobrý kečup
Ahojte planujem darovat jednej osobe kecup a chcel by som nejaky dobry co ale nezozenie v beznom obchode, ideal domaci ale neviem ci ta trvanlivost u tychto je velka, osoba je z ciech cize ideal slovenska nejaka mala dobra firma 🙂
Prečo chceš darovať práve kečup?
Iba na konto domáceho kečupu.
Varím si vlastný kečup viac ako desaťročie, občas sa stalo že som to prehnala, nič tomu kečupu nebolo ani o 1,5-2r neskôr. Nepoužívam žiadne prísady ani konzervačné látky.
Ak má slabosť pre domáci kečup, možno keby si mu niekedy uvarila vlastný
domaci.
@anonym_autor v predajni Starý otec majú dva druhy: Mocniak (jemný) a Ščipák (pikantný), podobajú sa domácim, odporúčam
@anonym_autor v predajni Starý otec majú dva druhy: Mocniak (jemný) a Ščipák (pikantný), podobajú sa domácim, odporúčam
@danica2711 dakujem presne to som hladal, domaci produkt slovensky, obdarovana je z ciech 🙂
@anonym_autor kecup spak master - znama co odmieta iny kecup ako domaci si pochvalovala ze aky je vyborny.
@anonym_56d988 tento je aj nás obľúbený, ale vyrába sa v Cechach… to asi nebude chcieť dať ako darček do Čiech
@danica2711 a neskrachovala ta firma? Lebo na fb maju prispevok posledny z 2024. Kedy si videla naposledy prosim ta tie kecupy v tej predajni?
@danica2711 a neskrachovala ta firma? Lebo na fb maju prispevok posledny z 2024. Kedy si videla naposledy prosim ta tie kecupy v tej predajni?
@anonym_autor sorry,ale za tú dobu čo tu čakáš na ,, pečeného holuba,,už by si mohla mať hotovú nejakú 1/4 dávku domáceho kečupu.
@anonym_autor asi pred 2 mesiacmi, Bory Mall
@anonym_autor sorry,ale za tú dobu čo tu čakáš na ,, pečeného holuba,,už by si mohla mať hotovú nejakú 1/4 dávku domáceho kečupu.
@anonym_e87cbc Sorry, ale robiť domáci kečup 6. decembra je ha hlavu..Načo by to robil prosím Ťa? Z dovozovych paradajok a bez skúseností.. niektoré ste tu mudrlantky, že až.. Kde ste získali patent na rozum?😁
@anonym_e87cbc Sorry, ale robiť domáci kečup 6. decembra je ha hlavu..Načo by to robil prosím Ťa? Z dovozovych paradajok a bez skúseností.. niektoré ste tu mudrlantky, že až.. Kde ste získali patent na rozum?😁
@rayla pre mňa za mňa, nech si kúpi zavárané ktoré dozrievajú na slnku . Kto chce hľadá spôsoby kto nechce hľadá dôvody
@rayla pre mňa za mňa, nech si kúpi zavárané ktoré dozrievajú na slnku . Kto chce hľadá spôsoby kto nechce hľadá dôvody
@anonym_e87cbc No hej😁, zo zavaranych kupovaných konzerv robiť kečup v decembri..to je to prave orechové.. to môže rovno kúpiť ten kečup.. kto má málo roboty, nech robí aj zbytočnú robotu.. ale radiť druhemu by sa malo rozumne...
@rayla tebe by nevyhovoval.ani môj z domácich paradajok.
Stejne trvám na tom, že uvariť niečo podľa odskúšaného receptu zvládlo zvládla aj moja dcéra v 15 tich

@anonym_autor kecup spak master - znama co odmieta iny kecup ako domaci si pochvalovala ze aky je vyborny.