icon

Poraďte rýchly recept z tvarohu a jahôd

kukona1
20. sep 2008

baby neviete nejaký recept s jahodami a tvarohom?nejakú bleskovku...

smrekovsky
21. sep 2008

ahoj ja ma taky kolac je jednoduchy a podla mna aj rychli 😀

1 tvaroh, 2 šálky polohrubej múky, 1 šálka kryštálového cukru, 1 šálka oleja, 1 šálka mlieka, 1 prášok do pečiva, 2 vajcia, asi ¾ kg jabĺk, 1 vanilkový cukor, 2 PL práškového cukru

Zmiešaj múku, cukor, olej, vajce, prášok do pečiva, mlieko a vylej na vymastený a múkou vysypaný plech. Na povrch cesta nastrúhaj jablká. vymiešaj tvaroh s vajcom, vanilkovým a práškovým cukrom a natri na povrch jabĺk a daj piecť. 😀

kukona1
autor
21. sep 2008

skúsim sám vediet akéé to bolo
vdaka smrekovsky 😀

smrekovsky
21. sep 2008

neni za co 😀 . mne ten kolac velmi chuti ved vyskusaj a uvydis 😀 a potom daj vediet 😀

kukona1
autor
21. sep 2008

a kde si zobral ten recept? mame alebo že ne si ho ,,ukradol?,, 😀
inak koláčik je hotový,ešte som ho nekoštovala,lebo som ho len teraz vytiahla z trúby,ale potom dám vediet..

smrekovsky
21. sep 2008

nie zenu este nemam a to by skor mohla mama "ukradnut" mne recepty ja ich zbieram a toto mam od mojej starkej uz dlho bol to jeden z mojich prvych receptou. dufam ze ti bude chutit 😀

misa1
21. sep 2008

kukona ahoj aky je kolac?kde mas fotecky?

kukona1
autor
21. sep 2008

koláč je fakt super,som si myslela najprv že smrekovsky sranduje 😀 ale je mnááám
a fotky som zrušila lebosom mala dlho tie isté-nuda,poprezerám si fotky a pridám niečo nové aktuálne

smrekovsky
21. sep 2008

som rad ze ti chuti 😀

ma_se
1. apr 2009

...tiez robievam tak,ze kombinujem tvaroh s jablkami,vola sa to OTOCENY ZAKUSOK,niekto dava len jablka,ja davam aj jablka aj tvaroh a na to este cokoladu...

cessy
1. apr 2009

smrekovsky aj ja robim tento kolacik...je super 😉

3558
1. apr 2009

este mam dotaz. to aj s tym tvarohom sa naraz pecie? a kolko vajec ide do tvarohu?? 😕 😕

3558
1. apr 2009

a kolko tvarohu. nie je jedna kocka malo??? 😕 😕

alami
4. apr 2009

Včera som tento koláčik piekla, bol výborný, odporúčam.
zuzana - do cesta jedno vajce do tvarohu tiež jedno. Zdalo sa aj mne na začiatku, že tvarohu bude málo, ale nie, v pohode som ho rozotrela na celý plech a stačilo. A koláčik bol mňam - jednoduchý, rýchly a veľmi dobrý.

katullka
5. apr 2009

mne nestacil jeden tvaroh, na buduce dam radsej dva, ale inak bol vyborny ten kolacik.

dupinka
6. apr 2009

pre nas menej chapavych: kolko je objem 1 salky? cca 2,5 dcl?? A velkost plechu??

3558
6. apr 2009

dupinka ano.mas dobry pomer a plech je jedno aky. ja davam najvacsi co mam. 😉

alami
6. apr 2009

to je jedno aký je objem šálky, proste si nejakú šálku - pohár - hrnček vezm,eš a meriaš to na hrnčeky...pomer surovín zostane rovnaký 😉