Použitie šľahačkovej smotany do mäsa na hubách
ahojte mozem dat do maso na hriboch slahackovu smotanu namkiesto na varenie? alebo radsej kupit na varenie dakujem
Ja smotanu na varenie prakticky nepoužívam, do všetkých smotanových omáčok dávam šľahačku 😊
Podle mňa áno aj ja som raz dala do fazukovej namiesto na varenie na šľahanie a bola taka kremovejsia
Bude chutnejsia
to ste ma teraz prekvapili 🙂 dakujem
Nepoužívam vôbec smotanu na varenie.. všade dávam buď mlieko alebo smotanu na šľahanie
Nepoužívam vôbec smotanu na varenie.. všade dávam buď mlieko alebo smotanu na šľahanie
@angeli121212 zistujem ze to ma omnoho kremovejsi ucinok a zahustilo to viac, ale chapem , slahackova je tucnejsia. uz asi aj ja len tuto budem pouzivat, da sa aj na kysle privarky? ale vtedy sa ma davat tusim izbovej teploty ze?
@angeli121212 zistujem ze to ma omnoho kremovejsi ucinok a zahustilo to viac, ale chapem , slahackova je tucnejsia. uz asi aj ja len tuto budem pouzivat, da sa aj na kysle privarky? ale vtedy sa ma davat tusim izbovej teploty ze?
@anonym_autor dávaj aj do kyslých a nič sa nedeje .jedine keby si dala kyslú smotanu sa môže zraziť . Vždy dávam studenú
@anonym_autor dávaj aj do kyslých a nič sa nedeje .jedine keby si dala kyslú smotanu sa môže zraziť . Vždy dávam studenú
@parvinka0001 ved prave do kyslych som davala kyslu a ksoor vzdy sa mu zrazila
@parvinka0001 ved prave do kyslych som davala kyslu a ksoor vzdy sa mu zrazila
@anonym_autor keď dávaš kyslú smotanu tak musíš trošku prívarku zmiešať v miske so smotanou a tak ju dať do hrnca .
Ja do kyslych davam na slahanie, docutim octom. Ja som kyslej nedosla na chut v omackach
Ja do kyslych davam na slahanie, docutim octom. Ja som kyslej nedosla na chut v omackach
@mk1111111111 tak asi odteraz len tu slahackovu budem. dakujem
Hlavne nech vam chuti 🤗
Pouzivam iba slahackovu na vsetky omacky.
Tiez pouzivam len slahackovu smotanu. Kyslu vobec do varenia, pre mna to ma zvlastnu pachut potom.
jasne, bude to ooovela chutnejsie. len to bude tucnejsie 🙂
používam ktoré chcem, kam chcem, akú mám chuť. v podstate je to jedno, každému čo chutí
Tiez pouzivam len slahackovu smotanu. Kyslu vobec do varenia, pre mna to ma zvlastnu pachut potom.
@nelca84 ano kysla ma taku typicku pachut.
jasne, bude to ooovela chutnejsie. len to bude tucnejsie 🙂
@bg92 no nevadi, ja zvyknem davat na docielenie jemnosti maslo, tak to rovno dam, takto slahacku, a nemusim maslo. 🙂
@anonym_autor Šľahačkova smotana je tá lepšia verzia smotany a pokiaľ nikto v rodine netrpí chorobou žlčníka a žalúdka pokojne ju použite.
@anonym_autor Šľahačkova smotana je tá lepšia verzia smotany a pokiaľ nikto v rodine netrpí chorobou žlčníka a žalúdka pokojne ju použite.
@viera012345 ja som zaludkarka, mohlo byt ze som z toho bola hrozne nafucana? beriem lieky
@viera012345 ja som zaludkarka, mohlo byt ze som z toho bola hrozne nafucana? beriem lieky
@anonym_autor áno môže byť že si nafucana.ja mám občas obtiaže keď mám jedenie z prace že asi to tak dovarene veľmi nebolo a ťažké na môj zaludok
@anonym_autor áno môže byť že si nafucana.ja mám občas obtiaže keď mám jedenie z prace že asi to tak dovarene veľmi nebolo a ťažké na môj zaludok
@parvinka0001 beriem lieky tak kyselinu nemam no uvidime ked lieky vysadim. ale niekedy ma neskutocne nafukne, ako v 9 mesiaci co to moze byt.
@parvinka0001 beriem lieky tak kyselinu nemam no uvidime ked lieky vysadim. ale niekedy ma neskutocne nafukne, ako v 9 mesiaci co to moze byt.
@anonym_autor ja neberiem nič ale ako som písala občas aj ja mám kŕče. Ale určite je lepšia smotana na šľahanie ako kyslá alebo na varenie
@anonym_autor ja len na slahanie davam. Na varenie je ako mlieko....
@angeli121212 zistujem ze to ma omnoho kremovejsi ucinok a zahustilo to viac, ale chapem , slahackova je tucnejsia. uz asi aj ja len tuto budem pouzivat, da sa aj na kysle privarky? ale vtedy sa ma davat tusim izbovej teploty ze?
@anonym_autor no ja napr všetky prívarky mám skôr na sladko.. proste keď chcem okysliť mac pridám citrónovú šťavu aj to.v.malom.množstve čiže u mňa je to ok ale áno keby to je veľmi kysle mohlo by sa ti to zraziť ale teda mne pomáha do tej smotany dať rovno.múku na zahustenie v takýchto prípadoch a vtedy sa mi to tak nezrazí... A áno je to tučnejšie ale napriek tomu budem radšej jesť menej často smotanové jedlá alebo.menej ako by som tam dávať tú.menej dobrú náhradu... Ja napr aj do.koláčov používam.len.maslo
@anonym_autor Môžeš. Ja dávam bežne šľahačkovú, aj do mäsa s hríbami.
Samozrejme, že šľahačková smotana je v hoci akom pokrme najchutnejšia, no skutočne je pre trávenie ťažšia. Napriek tomu, že nemám tráviace problémy, na jedlá so šľahačkovou smotanou si musím dávať pozor. Buď si dám málo, alebo v odľahčenej verzii. Ten, kto problémy s trávením má by mal v pripade potreby použiť len smotanu na varenie, alebo dokonca len plnotučné mlieko.

Ja dávam len smotanu na šľahanie . Takže ano