icon

Použitie šľahačkovej smotany do mäsa na hubách

10. júl 2025

ahojte mozem dat do maso na hriboch slahackovu smotanu namkiesto na varenie? alebo radsej kupit na varenie dakujem

avatar
parvinka0001
10. júl 2025

Ja dávam len smotanu na šľahanie . Takže ano

avatar
lindous
10. júl 2025

Ja smotanu na varenie prakticky nepoužívam, do všetkých smotanových omáčok dávam šľahačku 😊

avatar
viktoria1751
10. júl 2025

Podle mňa áno aj ja som raz dala do fazukovej namiesto na varenie na šľahanie a bola taka kremovejsia

avatar
mk1111111111
10. júl 2025

Bude chutnejsia

autor
10. júl 2025

to ste ma teraz prekvapili 🙂 dakujem

avatar
angeli121212
10. júl 2025

Nepoužívam vôbec smotanu na varenie.. všade dávam buď mlieko alebo smotanu na šľahanie

autor
10. júl 2025
@angeli121212

Nepoužívam vôbec smotanu na varenie.. všade dávam buď mlieko alebo smotanu na šľahanie

@angeli121212 zistujem ze to ma omnoho kremovejsi ucinok a zahustilo to viac, ale chapem , slahackova je tucnejsia. uz asi aj ja len tuto budem pouzivat, da sa aj na kysle privarky? ale vtedy sa ma davat tusim izbovej teploty ze?

avatar
parvinka0001
10. júl 2025
@anonym_autor

@angeli121212 zistujem ze to ma omnoho kremovejsi ucinok a zahustilo to viac, ale chapem , slahackova je tucnejsia. uz asi aj ja len tuto budem pouzivat, da sa aj na kysle privarky? ale vtedy sa ma davat tusim izbovej teploty ze?

@anonym_autor dávaj aj do kyslých a nič sa nedeje .jedine keby si dala kyslú smotanu sa môže zraziť . Vždy dávam studenú

autor
10. júl 2025
@parvinka0001

@anonym_autor dávaj aj do kyslých a nič sa nedeje .jedine keby si dala kyslú smotanu sa môže zraziť . Vždy dávam studenú

@parvinka0001 ved prave do kyslych som davala kyslu a ksoor vzdy sa mu zrazila

avatar
parvinka0001
10. júl 2025
@anonym_autor

@parvinka0001 ved prave do kyslych som davala kyslu a ksoor vzdy sa mu zrazila

@anonym_autor keď dávaš kyslú smotanu tak musíš trošku prívarku zmiešať v miske so smotanou a tak ju dať do hrnca .

avatar
mk1111111111
10. júl 2025

Ja do kyslych davam na slahanie, docutim octom. Ja som kyslej nedosla na chut v omackach

autor
10. júl 2025
@mk1111111111

Ja do kyslych davam na slahanie, docutim octom. Ja som kyslej nedosla na chut v omackach

@mk1111111111 tak asi odteraz len tu slahackovu budem. dakujem

avatar
mk1111111111
10. júl 2025

Hlavne nech vam chuti 🤗

avatar
diewcatqoo
10. júl 2025

Pouzivam iba slahackovu na vsetky omacky.

avatar
nelca84
10. júl 2025

Tiez pouzivam len slahackovu smotanu. Kyslu vobec do varenia, pre mna to ma zvlastnu pachut potom.

avatar
bg92
10. júl 2025

jasne, bude to ooovela chutnejsie. len to bude tucnejsie 🙂

avatar
cacianka
10. júl 2025

používam ktoré chcem, kam chcem, akú mám chuť. v podstate je to jedno, každému čo chutí

autor
10. júl 2025
@nelca84

Tiez pouzivam len slahackovu smotanu. Kyslu vobec do varenia, pre mna to ma zvlastnu pachut potom.

@nelca84 ano kysla ma taku typicku pachut.

autor
10. júl 2025
@bg92

jasne, bude to ooovela chutnejsie. len to bude tucnejsie 🙂

@bg92 no nevadi, ja zvyknem davat na docielenie jemnosti maslo, tak to rovno dam, takto slahacku, a nemusim maslo. 🙂

avatar
viera012345
10. júl 2025

@anonym_autor Šľahačkova smotana je tá lepšia verzia smotany a pokiaľ nikto v rodine netrpí chorobou žlčníka a žalúdka pokojne ju použite.

autor
10. júl 2025
@viera012345

@anonym_autor Šľahačkova smotana je tá lepšia verzia smotany a pokiaľ nikto v rodine netrpí chorobou žlčníka a žalúdka pokojne ju použite.

@viera012345 ja som zaludkarka, mohlo byt ze som z toho bola hrozne nafucana? beriem lieky

avatar
parvinka0001
10. júl 2025
@anonym_autor

@viera012345 ja som zaludkarka, mohlo byt ze som z toho bola hrozne nafucana? beriem lieky

@anonym_autor áno môže byť že si nafucana.ja mám občas obtiaže keď mám jedenie z prace že asi to tak dovarene veľmi nebolo a ťažké na môj zaludok

autor
10. júl 2025
@parvinka0001

@anonym_autor áno môže byť že si nafucana.ja mám občas obtiaže keď mám jedenie z prace že asi to tak dovarene veľmi nebolo a ťažké na môj zaludok

@parvinka0001 beriem lieky tak kyselinu nemam no uvidime ked lieky vysadim. ale niekedy ma neskutocne nafukne, ako v 9 mesiaci co to moze byt.

avatar
parvinka0001
10. júl 2025
@anonym_autor

@parvinka0001 beriem lieky tak kyselinu nemam no uvidime ked lieky vysadim. ale niekedy ma neskutocne nafukne, ako v 9 mesiaci co to moze byt.

@anonym_autor ja neberiem nič ale ako som písala občas aj ja mám kŕče. Ale určite je lepšia smotana na šľahanie ako kyslá alebo na varenie

avatar
alexanderkovacs
10. júl 2025

@anonym_autor ja len na slahanie davam. Na varenie je ako mlieko....

avatar
angeli121212
10. júl 2025
@anonym_autor

@angeli121212 zistujem ze to ma omnoho kremovejsi ucinok a zahustilo to viac, ale chapem , slahackova je tucnejsia. uz asi aj ja len tuto budem pouzivat, da sa aj na kysle privarky? ale vtedy sa ma davat tusim izbovej teploty ze?

@anonym_autor no ja napr všetky prívarky mám skôr na sladko.. proste keď chcem okysliť mac pridám citrónovú šťavu aj to.v.malom.množstve čiže u mňa je to ok ale áno keby to je veľmi kysle mohlo by sa ti to zraziť ale teda mne pomáha do tej smotany dať rovno.múku na zahustenie v takýchto prípadoch a vtedy sa mi to tak nezrazí... A áno je to tučnejšie ale napriek tomu budem radšej jesť menej často smotanové jedlá alebo.menej ako by som tam dávať tú.menej dobrú náhradu... Ja napr aj do.koláčov používam.len.maslo

avatar
johanka21
11. júl 2025

@anonym_autor Môžeš. Ja dávam bežne šľahačkovú, aj do mäsa s hríbami.

avatar
roja01
13. júl 2025

Samozrejme, že šľahačková smotana je v hoci akom pokrme najchutnejšia, no skutočne je pre trávenie ťažšia. Napriek tomu, že nemám tráviace problémy, na jedlá so šľahačkovou smotanou si musím dávať pozor. Buď si dám málo, alebo v odľahčenej verzii. Ten, kto problémy s trávením má by mal v pripade potreby použiť len smotanu na varenie, alebo dokonca len plnotučné mlieko.