icon

Prečo domáca knedľa vždy zoschne?

avatar
motogirl699
17. sep 2024

Viete mi poradiť prečo mi knedľa vždy "skornatie, zoschne" hneď po urobeni? Vždy ju parim 20 minút, vez odokryvania. Potom ju poprepichujem a potriem olejom/masťou

avatar
minenkak
17. sep 2024

@motogirl699 dávaš vajcia do cesta?

avatar
vevebono
17. sep 2024

Toto sa mi ešte nestalo teda. Skvelý komentár je nadomnou, do žiadneho kysnutého nedávam bielko, vždy iba žĺtka

avatar
ina2405
17. sep 2024

@motogirl699 natri ju maslom a nie olejom, ja do knedle dávam iba múku, soľ, droždie a trošku oleja, žiadne vajce. Vždy je mäkučká.

avatar
motogirl699
autor
17. sep 2024

Áno, robila som podľa tohto receptu
https://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-parena...

avatar
motogirl699
autor
17. sep 2024

Viete mi poradiť teda nejaký overený recept bez vajca? Lebo všetky co pozerám, všade ho dávajú

avatar
minenkak
17. sep 2024

@motogirl699 jednoducho vajce vynechaj

avatar
motogirl699
autor
17. sep 2024

@minenkak oki, vyskúšam teda tak

avatar
sabina_pekar
17. sep 2024
Používateľ sabina_pekar je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sabina_pekar.

@ina2405 skvelý tip s maslom! ďakujeme 🙂

avatar
doriiis
17. sep 2024

Robím knedľu bez mlieka a vajec.Iba hrnček vlažnej vody,čerstvé droždie,soľ a polohrubá múka.Natieram bravčovou masťou.

avatar
angeli121212
17. sep 2024

@motogirl699 nemusí to byť ani tým vajcom ja dávam aj vajce aj mlieko a nezoschla mi po vybratí. Ja ani nepotieram ničím ani neprepichujem len keď vychladne držím ju v sáčku resp niečom uzatvárateľnom