Prečo je cesto na machovú tortu nahorklé?
Ahojte robim machovu tortu ale to cesto v surovom stave je akesi nahorkle viete mi poradit kdesom urobila chybu a ci sa to da zachranit alebo zjest? Dakukem popripade ci to tak ma chutit?
@angel2017 nemala si starší špenát?
@denisa_deniska neviem ci sa to bude dat jest
@denisa_deniska neviem ci sa to bude dat jest
@angel2017 skúsiť to ešte osladiť viac
@angel2017 skúsiť to ešte osladiť viac
@denisa_deniska uz sa pecie tak jedine kremom :(
Tak som sa na nu tesila az nakoniec toto :/
Tak som sa na nu tesila az nakoniec toto :/
@angel2017 no starší špenát začne horknúť, jedine to skús ozaj preraziť nejakým krémom
Tak som sa na nu tesila az nakoniec toto :/
@angel2017 napr. citronovym, kyslejšie by to mohlo aspoň trochu zneutralizovať tú horkosť
@angel2017 napr. citronovym, kyslejšie by to mohlo aspoň trochu zneutralizovať tú horkosť
@denisa_deniska aha
@angel2017 Upeč nový korpus a použi zásadne iba čerstvý baby špenát, má oveľa krajšiu farbu (prikladam fotku našej narodeninovej torty) . Horký korpus podľa mňa už neprerazíš krémom, bude to zlé.
@mameha7 ja to skusim do robit skusila som to a necitit to nejak ale poprosila by som vas ci by ste mi nedali recept ako ste ju piekli vy 🙂
Mne keď sa nepodaril chuťovo korpus, poriadne som ho navlhcila ochuteným ,,sirupom." Dosť mi to pomohlo, neviem, či sa to k machovej hodí, mne to zachránilo tortu. V mojom prípade som do toho, čím som vlhčila primiešala silný sladký višňovy domáci sirup a prispôsobila tomu aj plnku. Korpus bol chuťovo super, bol šťavnatý a chutný.
Možno by som skúsila tiež niečo takéto vymyslieť, samozrejme nie višňu. Nebude to už ono ale aspoň nebude cítiť horkosť.
Baby nakoniec je dobra ...ale nejaky recept dobry uvitam na ten korpus



@angel2017 nemala si starší špenát?