Príprava tekvicových jadierok

jogi4
22. aug 2017

Ja peciem jadierka dlhe roky vsedci to robite zle vyberiete tekvicove jadierka v ziadnom pripade neoplachovat vodou dobre nasolit a nechat 24 hodin stat obcas premiesat potom do rury na 130 stupnou a aspon kazdych 10 minut premiesat pecu sa asi hodinku .

tyelde
22. aug 2017

VšeDci to robíme zle, hmmm... A v čom, mení sa pri opláchnutí výživová, hodnota, vznikajú nejaké toxíny...?

novana
22. aug 2017

@jogi4, je naozaj obetavé založiť si účet kvôli poskytnutiu tejto informácie.

l3yla
23. aug 2017

@novana 😀 asi tak 😀

jogi4
autor
31. aug 2017

Mozno aj ano take jadierka si mozete kupit na jarmokoch a hodoch susene v mikrovlnle, susicke ovocia a na slnku . Asi ste este nejedli dobre jadierka len tie jarmocne to je asi taky rozdiel ako ked si kupis u nas banan a ked si v afrike odtrhnes zreli zo stromu.