icon

"Priskočné" do práce

5. jan 2023

Ahojte nastupujem do novej práce (zdravotnictvo) prosím poraďte čo doniesť do práce ako "priskočné"?
Poznámka NEPEČIEM takže koláče a pod nie a ani alkohol🙈

Strana
z5
rolandik
7. jan 2023

@bilberryday môj spolužiak krájal tortu pravítkom 🙈

linduska86
8. jan 2023

@rolandik 😄😄a prežil 👌👌

luckynat
8. jan 2023

@drahomirrra
@ibrunova
Ale ale, tusim som vam princeznam stupila na otlak…sak vy si kludne papkajte aj kolace co vam na ulici barzkto ponukne, koho to zaujima 😘 len nech su kolace v brusku, co tam po tom kto ich piekol 😵‍💫

luckynat
8. jan 2023

@dankanka vdaka za tvoj zaujem, ale nase dieta nevzniklo v prvy den zoznamenia, az po rokoch, takze som ho nemala s cudzim clovekom ☺️ ked uz chces prirovnavat tak aspon vytiahni nieco zmysluplne

drahomirrra
8. jan 2023

@luckynat Akým princeznám? Aby dospelá žena zadrela takú sprostosť, čo už len môže byť koláčom, ktoré upečú kolegovia u seba doma? Také ako ty sa poväčšinou hrajú na fajnové a doma jedia pomaly pomyje pre prasce, taká býva pravda. 🙂

luckynat
Odpoveď bola odstránená
drahomirrra
8. jan 2023

@luckynat Ja veru pomyje nejedávam a ľudí si zvyčajne vážim, preto sa mi nehnusí ponúknuť sa v práci koláčom, s ktorým si dali moji kolegovia prácu a finančnú námahu s nákupom surovín ❤️ Nie som totiž hlupaňa, ktorá sa hrá na paninku, ale obľúbená a dobrá kolegyňa 😅
Dno si prerazila ty. Absolútny hnus. Choď si radšej vydezinfikovať klávesnicu. Môže byť nehygienická.

luckynat
8. jan 2023

@drahomirrra utekam 😂

natalienka12
8. jan 2023

Ja som raz videla jednu domacu pani cukrarku, ako piekla kolace…takze vymiesala krem, z toho si ona a jej 3 deti lyzicou ochutnavali, nie raz, ale oblizali lyzicu a sup zase do kremu…ked oblievala kolac cokoladou tak tu lopatku niekolkokrat olizala a zase nabrala cokoladu…a toto predava ludom, aby jedli. Preto sa mi to hnusi, nie som povinna jest cudzie sliny. My ani doma po sebe neoblizujeme lyzice.

linduska86
8. jan 2023

@drahomirrra 😄😄😄😄😄👌

linduska86
8. jan 2023

@luckynat akože cudzej žene toto povieš? My sme sa celá rodina zasmiala na tvojom "nehygienickom komente" 😄🤦🏻‍♀️každý nech si dá co chce, ale odcudzovatzeny iná preto, že ty si dáš len z cukrárne to je trosku mimo ci? By si sa divila co sa v takej cukrárni deje.... Radšej nechci vedieť

luckynat
8. jan 2023

@natalienka12 presne o tom hovorim (a aj ine zeny tu to pisali), ale vidis, niektorym chutia aj cudzie sliny, sak kolac jak kolac
@linduska86 vsimla som si na tvojom profile, ze pecies…tak zjavne mas skusenosti s tymi cukrarnami 💁‍♀️

ibrunova
8. jan 2023

@luckynat preboha prestať už drístať. Cudzie sliny 🙏

kvietocek87
8. jan 2023

@natalienka12 však čo oči nevidia,to srdce nebolí....sa povie.Keby ste videli, čo sa robí vo vyrobniach.Za pár rokov zjete aj z kontajnera.Z tej chudoby, čo sa na nás valí.Nejake sliny nebudú nič aj hnile sa bude jesť.

luckynat
8. jan 2023

@ibrunova dristas tu jedine ty

linduska86
8. jan 2023

@luckynat pečiem pre radosť a pre rodinu, a v cukrárni si kúpim to, čo doma nedokážem 👌

drahomirrra
Odpoveď bola odstránená
dankanka
8. jan 2023

@drahomirrra mala som tu cest brigadovat na sk aj v zahranici v restauracii a nozem iba potvrdit .. co najlacnejsie potraviny predat za co najdrahsie, hygiena minimalna :D, sklad jeden humus.. a ludia sa zalizovali az za usami. A tu bude niekto pisat ze by si nevzali jedlo od kolegu...nuz

jana_eyre_2
8. jan 2023

Ja som asi z iného sveta a som trápna ale keď som pred 3ma mesiacmi nastupovala do novej práce, tak ma takéto čosi ani nenapadlo.. nikdy keď som prišla do praxe som takéto čosi nerobila a ani nikto koho poznám..

luckynat
8. jan 2023

@drahomirrra ake uboziacky? Ake pomyje pre prasce? Ake hlupane? Ty si vobec normalna? To co mas za slovnik? Nie je ti hanba? Piata cenova je nic oproti tebe. Prestavam na teba reagovat, ved o chvilu ta vyriesia ini. Hanbi sa!

drahomirrra
8. jan 2023

@luckynat Dobre. 🤔

biaa
8. jan 2023

@natala23 ja ju toez picham 🙂) dala si aj ocot? Kamoska ju skusala a tiež jej praskla mne teda nikdy :D možno zalezi aj od truby skús nabuduce možno na menej tenko to cesto ale vidis na foto mám ho ozaj tenučké a nikdy nepraskla mám teolovzdusnu ruru a peciem na ventilátor hore aj dole a nepraskla veru nikdy

akje
9. jan 2023

Prave mi vyhodilo tuto reklamu na fb a spomenula som si hned na tuto temu 😁

sunats
9. jan 2023

@biaa aké cesto ste prosím použila na tú štrúdlu? Vyzerá výborne

biaa
9. jan 2023

@sunats 250ml smotany slahackovej mala lyžička octu +300g hladkej muky 🙂)

Strana
z5