Recenzie na zalievky do šalátov Fermato: vaše skúsenosti
Máte niekto osobnú skúsenosť s tými zalievkami do šalátov?
Veľmi mi chutí klasik, citron a bazalka. Zjem takto aj cely ladovy šalát za deň 😁 s mozzarellou, rajcinou je to super chutna rychla večera.
Prichuť citron si davam aj na ryby, bazalku som skusila na cuketu.
Za mňa super, budem kupovať pravidelne
Veľmi mi chutí klasik, citron a bazalka. Zjem takto aj cely ladovy šalát za deň 😁 s mozzarellou, rajcinou je to super chutna rychla večera.
Prichuť citron si davam aj na ryby, bazalku som skusila na cuketu.
Za mňa super, budem kupovať pravidelne
@mia_von_prag rada by som počkala na viac recenzií.... toto mi príde ako platený komentár.
Prepáč neverím že toto naozaj niekomu chutí
😂😂 Fakt ma nikto neplatí. Ja si to kupujem cez rohlik v česku. Stoji to asi 130 kc, co je nejak 6 eur, tak mi to nepřišlo ako nejaka brutalna investícia.
Skúšala som aj príchuť shitake, to mi přišlo dost slané.
Ja to akurát skúšam a priznám sa čakala som viac. Uvidím po ďalších pokusoch.
sorry, ale urobiť si doma akúkoľvek zálievku na šalát trvá 5 minút a máš to čerstvé a vieš presne, čo v tom je
@oranzovyvevericnik presne tak. Ešte tomu dám tiež šancu ale asi to vrátim. Nechytá sa to na moje zálievky. Tiež som čakala niečo WAU
Pýtam sa preto na viac názorov. Niekomu to možno chuti ale nám určite nie.
Okrem toho je to podľa našej chuti šialene presolené.
sorry, ale urobiť si doma akúkoľvek zálievku na šalát trvá 5 minút a máš to čerstvé a vieš presne, čo v tom je
@danica2711 súhlasím len mali veľmi dobrú reklamu ktorá mnoho ľudí oblbla
Ahoj, tiež som vyskúšala.a za mňa, nie sú zle, ale ani nič extra, čakala som viac. A sú tie chute veľmi podobné, viac by som ich už nekúpila.
Všetky si robím sám
@oranzovyvevericnik to bude asi niečo ako hotová marináda na mäso. Muž raz kúpil, že vyskúšame, no nemal kto dojest mäso. Keď doma namiesam svoje korenia a bylinky z hriadky, vždy sa všetko zje. Aj tie zálievky zrejme nebude kto vie čo.
@xronus toto ma zaujima, vies prosim poradit ako na to?
@evamm do malej šálky: lyžička cukru, lyžička soli, zaliať octom tak, aby sa všetko zmiešalo, dávam od oka,tak štvrť deci, aby si soľ a cukor utopila. Zovriem si vodu a pridám pol deci vriacej do šálky, premiešam, nechám vychladnúť a zalievam.
Stačí si nájsť vlastný pomer , iný robiť nebudeš.
Ak chcete "extra" chuť, pridaj trošku olivového oleja
Používam na šaláty zelené aj zeleninové .
@evamm do malej šálky: lyžička cukru, lyžička soli, zaliať octom tak, aby sa všetko zmiešalo, dávam od oka,tak štvrť deci, aby si soľ a cukor utopila. Zovriem si vodu a pridám pol deci vriacej do šálky, premiešam, nechám vychladnúť a zalievam.
Stačí si nájsť vlastný pomer , iný robiť nebudeš.
Ak chcete "extra" chuť, pridaj trošku olivového oleja
Používam na šaláty zelené aj zeleninové .
@xronus Dakujem. Ja som myslela, ze robis nejaky domaci ekvivalent zalievky Fermato, ale uz rozumiem - ty si proste robis zalievku vlastnu 🙂

Och klávesnica mi zmenila slovo. Malo byť FERMATO.
AK by to admini mohli zmeniť bola by som vďačná