icon

Recept na omáčku pre ročné dieťa

25. okt 2023

Viete poradiť recept na omáčku pre ročné dieťa? A aké cestoviny dávate?
Pripadne aj nejaké obľúbené jedlá vašich detičiek

viestta
25. okt 2023

Rocne dieta uz moze jest akukolvek omacku ako dospely, menej osolenu, menej okorenenu. V konecnom dosledku je len velmi malo potravin, ktore sa takym detom este neodporuca podavat. A cestoviny? To je uplne jedno, kazda je vhodna.

tehotna40
25. okt 2023

Moja milovala tie male kolienka, kupovala aom v lidli alebo aj makarony, omáčky v roku uz jedla ako my len pred dochucovanim som jej dala zvlášť do hrnčeka. U nás išla cuketová, rajčinová, bolonská alebo zeleninová niečo na štýl sviečkovej.

cookie29
25. okt 2023

rocne dieta jedavalo ako my, akurat som nesolila a nekorenila

tosomja
25. okt 2023

Moje deti majú veľmi radi kurča na smotane s kolienkami. Alebo sviečkovú. A keď som už nevedela čo. Dala som variť kuracie prso, mrkvu, petržlen, kaleráb, cuketu, ligurcek, rascu. Všetko pomixovala, dala kúsok masla a to naliala na cestovinu. Ročnému už môžete aj osoliť, ale podľa mňa zbytočne.

majlo1234
25. okt 2023

Moj napriklad miluje bolonsku, kde este zvyknem naviac nastruhat aj cuketu, pre viac zeleniny. A prilohu kolienka

fion22
26. okt 2023

Keď mala cca rok, tak mala rada že na malé kúsky, trochu povarenú cuketu, vybrať z vody, drobno pokrájané paradajky bez kožky a to spolu cca 10 min na olivovom oleji...povariť to a rovno na cestoviny