icon

Recept na šťavnaté fašírky z mletého hovädzieho mäsa

25. aug 2025

Ahojte, rozhodla som sa robit fasirky a keďže som úplne amatér tak mam len mlete hovädzie....mate prosím recept alebo tip ako ich pripraviť nech nie sú suché? Ideálne asi v rúre, chcem ich dat aj dieťaťu...
Ďakujem!

biba_18
25. aug 2025

z hovadzieho budú vždy suchšie ...
ja robím iba čisté maso, nedávam do toho ani vajíčko, ani žemľu, nič, iba ochutím maso ... ale mne nevadí že sú suchšie ...
ale normálne tam dáš vajíčko, strúhanku alebo namočenú žemľu, korenie, soľ, strúhanú cibuľu, cesnak, už aj so syrom som videla ...

zic
25. aug 2025
@biba_18

ja robím iba čisté maso, nedávam do toho ani vajíčko, ani žemľu, nič, iba ochutím maso ... ale mne nevadí že sú suchšie ...
ale normálne tam dáš vajíčko, strúhanku alebo namočenú žemľu, korenie, soľ, strúhanú cibuľu, cesnak, už aj so syrom som videla ...

@biba_18 ked budu medium-rare, nebudu suche 🙂 🙂

wiwi28
25. aug 2025

Ja dávam k hovädzine 2ks dobre napitých rohlíkov, namáčam v 3,5% mlieku.

ada85
25. aug 2025

Ja som minule robila síce z bravčového ale dala som okrem vajíčok a strúhanky aj uvarenú nastrúhanú cviklu. Nám chutili

midka
25. aug 2025
@biba_18

@biba_18 tak to robíš ako cevapcici

biba_18
25. aug 2025

@midka mne to nevadí. je to iba názov jedla…