Recept na šťavnaté fašírky z mletého hovädzieho mäsa
Ahojte, rozhodla som sa robit fasirky a keďže som úplne amatér tak mam len mlete hovädzie....mate prosím recept alebo tip ako ich pripraviť nech nie sú suché? Ideálne asi v rúre, chcem ich dat aj dieťaťu...
Ďakujem!
z hovadzieho budú vždy suchšie ...
ja robím iba čisté maso, nedávam do toho ani vajíčko, ani žemľu, nič, iba ochutím maso ... ale mne nevadí že sú suchšie ...
ale normálne tam dáš vajíčko, strúhanku alebo namočenú žemľu, korenie, soľ, strúhanú cibuľu, cesnak, už aj so syrom som videla ...
@biba_18 ked budu medium-rare, nebudu suche 🙂 🙂
Ja dávam k hovädzine 2ks dobre napitých rohlíkov, namáčam v 3,5% mlieku.
Ja som minule robila síce z bravčového ale dala som okrem vajíčok a strúhanky aj uvarenú nastrúhanú cviklu. Nám chutili
z hovadzieho budú vždy suchšie ...
ja robím iba čisté maso, nedávam do toho ani vajíčko, ani žemľu, nič, iba ochutím maso ... ale mne nevadí že sú suchšie ...
ale normálne tam dáš vajíčko, strúhanku alebo namočenú žemľu, korenie, soľ, strúhanú cibuľu, cesnak, už aj so syrom som videla ...
@biba_18 tak to robíš ako cevapcici

z hovadzieho budú vždy suchšie ...
ja robím iba čisté maso, nedávam do toho ani vajíčko, ani žemľu, nič, iba ochutím maso ... ale mne nevadí že sú suchšie ...
ale normálne tam dáš vajíčko, strúhanku alebo namočenú žemľu, korenie, soľ, strúhanú cibuľu, cesnak, už aj so syrom som videla ...