Receptík na domáce kekse pre 6 mesačné bejby
Ahojte chcela by som krpcovy upiect na vianoce ale aj normalne nejaky keksik co bude moct aj on zuvat diki 🙂
@lenz ked uz musis,tak upec normalen piskotove cesto. Daj zdravsi cukor a daj ho menej.
Moji mali 9m.,ked boli Vianoce,ale teda ani li nenapadlo im nieco piect. Estz to nejak absolutne nevnimali,ze my maskrtime ani nepytali. Dokonca maly mal ako stedru veceru s nami vlastne svoj olovrant,ktory som mu davala vzdy o 17tej,biely jogurt. A bol spokojny. O rok uz dostal normalne stedru veceru prisposobenu jeho veku a rovnako aj mala,ktora zas j tak radsej mala moje mliecko ako akukolvek inu potravu v tom case.
@lenz nakoniec sme robili tieto kolaciky co mi v tej diskusii poradila jedna mamina:
banán a za hrsť ovsených vločiek...Vločky pomlieť na prach, banan roztlačiť...vznikne lepkava hmota, dvoma lyžičkami vytvarovať tyčinky, dať na papier na pečienie a pri 180 st. piecť 10-15 min...skúšať čím dlhšie sa pečie tym tvrdšie....

@lenz presne tuto vec som riesila pred dvoma rokmi aj ja ked mala dcerka 9 mesiacov. Myslim ze som na to aj zalozila temu tak skusim pohladat. Nakoniec sme malej upiekli keksy zvlast pre nu ale aj tak ich nejedla. Obycajne kukuricne alebo pohankove chrumky alebo tycinky bez soli boli najlepsie.