Recepty na morčacie prsia
16. apr 2025
help prosim poraddte daky dobry recept
mna napada len paprikas/perkelt/rezen/sote na hriboch/zapcene sunka syr broskyna
mozno daco nove vyskusam
dakujem
Morčacie na mede a pomarančoch z Kuchyne Lidla
Da sa urobit aj "Cina" s ryzovymi rezancami a morcacim masom, zeleninou, vajickom...
Karlovarska rolada (ta je original z telaciny, ale ked dobre narezes prsia spravis ju aj z morcacich) alebo hocijake zavitky, naplnis ich cim len chces.
autor
•
16. apr 2025@viestta pozriem dakujem
baby pozriem tiez dalsie
autor
•
16. apr 2025dakujem

ja som na tiktoku nasla jeden recept so slivkovym dzemom a susenymi slivkami (tie som tam nakoniec nedala lebo boli stare a tvrde).
Podstata bola dat morcacie nasolene a nakorenene do zmesy slivkoveho lekvaru, vodky, skorice, medu a citronovej stavy... nechat postat...
Potom na panvici opiect narychlo maso (malo byt natenko nakrajane) a vybrat. V hlbsej panvici som si spravila zas rovnaku masu, nechala odvarit alkohol a vratila som maso do panvice a varila asi pol hodiny... akoze vyborne... musim pozriet ten recept a zapisat si lebo som to robila podla videa... ale s ryzou to bolo uplne uzasne. Alkohol citit nebolo a ja nove chute mozem, cize s tymto problem neboj... jaj a na konci sa dalo trochu sladkej smotany a kus masla - akoze fakt vyborne.