Recepty so zaváraným lečom
dievčata nejake chutné recepty kde využijem zavarané lečo? mám ho v chladnicke už dlhšiu dobu tak nech využijem 🙂
Urob kuracie soté, potom do toho šupni lečo a túto zmes daj do zemiakovej placky, posyp syrom.
Alebo mäso na plátky, zalej lečom, podlej vodou a daj zakryté piecť. Potom odokryť a nechať zapiecť
@maca1984 to pôsobi chutne až na tu zemiakovú placku lebo ich nerobím lebo milion bordelu, milion hodín v kuchyni 😢
@maca1984 to pôsobi chutne až na tu zemiakovú placku lebo ich nerobím lebo milion bordelu, milion hodín v kuchyni 😢
@anonym_autor nemame ti rovno prist navarit?
tak kúp tortilly alebo wrapy a urob to s tým ...
ja robím s lečom shakshuku alebo polievku
@anonym_autor nemame ti rovno prist navarit?
@anonym_aa4848 čo je natom, že mi pridu zemiakové placky pracne? ostatné normalne odpovedali okrem teba
tak kúp tortilly alebo wrapy a urob to s tým ...
ja robím s lečom shakshuku alebo polievku
@biba_18 dakujeem
Veď aj je zavárané, nedrží sa v chladničke. Odlož ho, kde máš miesto a vydrží roky. Inak dávam do gulášu, aj do maďarského gulášu.
@anonym_autor ved daj tam klobasky ohrej a buchni vajca a mas jedlo jednoduche ku tomu chlebik cajik vevera jak lusk. Inak dp gulasu mozes dat
dakujem dievcata
dakujem dievcata
@anonym_autor dá sa aj s mletým mäsom s varenou cestovinou.
@anonym_autor
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/33179/hov...
pouzit mozes aj bravcove aj kuraie
Dnes som akurat robila bravcove kare na nudlicky, do toho leco, dochutit + americke zemiaky, syn pochvalil, aj mne chutilo.
dakujem ste zlate
@anonym_autor dávam do gulášu malý pohar, ale najprv ho rozmixujem. Tiež ho môžeš pridať k mletemu mäsu podusenemu na cervenej a bielej cibuli, pridať kečup, bazalku, na tanieri nastruhany syr. Na cestoviny super
Do hocijakeho duseneho masa, mixnem najprv a je to ako ala gulas..
Alebo gulasova polievka
dakujem ste zlate
@anonym_autor ja robím aj tak, že urobím lečo na cibuli, bez vajca a bez klobásy, vyvarím kolienka a na tanier si dám kolienka, lečo a posypem strúhaným syrom, mám to veľmi rada
Ja robím polievku, moje decká ju volajú lečoová :D Na cibuli opečiem klobásku, zalejem lečom, vedľa v hrnci uvarím zemiaky na kocky a keď je všetko mäkké, zmiešam a dochutím soľou a majoránkou.
Sice nerobievam (musim niekedy skusit pogooglit recept) ale viem, ze sa robieva aj lecova pomazanka.

Urob kuracie soté, potom do toho šupni lečo a túto zmes daj do zemiakovej placky, posyp syrom.
Alebo mäso na plátky, zalej lečom, podlej vodou a daj zakryté piecť. Potom odokryť a nechať zapiecť