icon

Recepty so zaváraným lečom

Včera o 12:54

dievčata nejake chutné recepty kde využijem zavarané lečo? mám ho v chladnicke už dlhšiu dobu tak nech využijem 🙂

maca1984
Včera o 13:01

Urob kuracie soté, potom do toho šupni lečo a túto zmes daj do zemiakovej placky, posyp syrom.
Alebo mäso na plátky, zalej lečom, podlej vodou a daj zakryté piecť. Potom odokryť a nechať zapiecť

autor
Včera o 13:07
@maca1984

Urob kuracie soté, potom do toho šupni lečo a túto zmes daj do zemiakovej placky, posyp syrom.
Alebo mäso na plátky, zalej lečom, podlej vodou a daj zakryté piecť. Potom odokryť a nechať zapiecť

@maca1984 to pôsobi chutne až na tu zemiakovú placku lebo ich nerobím lebo milion bordelu, milion hodín v kuchyni 😢

anonym_aa4848
Včera o 13:08
@anonym_autor

@maca1984 to pôsobi chutne až na tu zemiakovú placku lebo ich nerobím lebo milion bordelu, milion hodín v kuchyni 😢

@anonym_autor nemame ti rovno prist navarit?

biba_18
Včera o 13:14

tak kúp tortilly alebo wrapy a urob to s tým ...
ja robím s lečom shakshuku alebo polievku

autor
Včera o 13:18
@anonym_aa4848

@anonym_autor nemame ti rovno prist navarit?

@anonym_aa4848 čo je natom, že mi pridu zemiakové placky pracne? ostatné normalne odpovedali okrem teba

autor
Včera o 13:19
@biba_18

tak kúp tortilly alebo wrapy a urob to s tým ...
ja robím s lečom shakshuku alebo polievku

@biba_18 dakujeem

lukbe
Včera o 13:19

Veď aj je zavárané, nedrží sa v chladničke. Odlož ho, kde máš miesto a vydrží roky. Inak dávam do gulášu, aj do maďarského gulášu.

slavomira236
Včera o 13:25

@anonym_autor ved daj tam klobasky ohrej a buchni vajca a mas jedlo jednoduche ku tomu chlebik cajik vevera jak lusk. Inak dp gulasu mozes dat

autor
Včera o 13:26

dakujem dievcata

hedviga2
Včera o 13:45
@anonym_autor

dakujem dievcata

@anonym_autor dá sa aj s mletým mäsom s varenou cestovinou.

viestta
Včera o 13:47

@anonym_autor
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/33179/hov...
pouzit mozes aj bravcove aj kuraie

la_dolce_vita
Včera o 13:48

Dnes som akurat robila bravcove kare na nudlicky, do toho leco, dochutit + americke zemiaky, syn pochvalil, aj mne chutilo.

autor
Včera o 13:49

dakujem ste zlate

anonym_912bec
Včera o 13:57

@anonym_autor dávam do gulášu malý pohar, ale najprv ho rozmixujem. Tiež ho môžeš pridať k mletemu mäsu podusenemu na cervenej a bielej cibuli, pridať kečup, bazalku, na tanieri nastruhany syr. Na cestoviny super

anonym_1e814c
Včera o 14:31

Do hocijakeho duseneho masa, mixnem najprv a je to ako ala gulas..
Alebo gulasova polievka

anos18
Včera o 18:57
@anonym_autor

dakujem ste zlate

@anonym_autor ja robím aj tak, že urobím lečo na cibuli, bez vajca a bez klobásy, vyvarím kolienka a na tanier si dám kolienka, lečo a posypem strúhaným syrom, mám to veľmi rada

rusalkablack
Dnes o 14:17

Ja robím polievku, moje decká ju volajú lečoová :D Na cibuli opečiem klobásku, zalejem lečom, vedľa v hrnci uvarím zemiaky na kocky a keď je všetko mäkké, zmiešam a dochutím soľou a majoránkou.

pehavcek
Dnes o 14:28

Sice nerobievam (musim niekedy skusit pogooglit recept) ale viem, ze sa robieva aj lecova pomazanka.