icon

Recepty z cottage cheese

23. máj 2025

Baby môj muž.kúpil namiesto 2 kusov cottage cheese 20, ešte ich mám doma 12 ks čo s nimi? končí im trvanlivosť už zajtra

Strana
z2
domak2
24. máj 2025
@catherinah

@xckaretxxx ja som raz deň po záruke otvorila (tiež som kúpila viacero kusov, bola akcia 😀) a bol zlý. Normálne jediný deň po dátume na obale.

@catherinah mohol byť pokazený už 2 dni predtým, stačí miniatúrna dierka v obale.

lina169
24. máj 2025

Ja by som sa potesila, ak ich kupil za dobru cenu, ved zamrazis, aj ked univerzalnejsie su ciste biele.
Nejdem ti uz davat recepty, lebo baby uz napisali plno, aj ja sa inspirujem, takze dakujem za dobre tipy 🙂

xckaretxxx
24. máj 2025
@catherinah

@xckaretxxx ja som raz deň po záruke otvorila (tiež som kúpila viacero kusov, bola akcia 😀) a bol zlý. Normálne jediný deň po dátume na obale.

@catherinah neviem akú značku si mala. Ja kupujem už iba značku SABI, aj jogurty, smotany. Áno, stalo sa mi to napr. s výrobkami z Lidla (bola pleseň pod vieckom)

catherinah
24. máj 2025
@xckaretxxx

@catherinah neviem akú značku si mala. Ja kupujem už iba značku SABI, aj jogurty, smotany. Áno, stalo sa mi to napr. s výrobkami z Lidla (bola pleseň pod vieckom)

@xckaretxxx kaufland ich znacka

creeze
24. máj 2025

Prepáč, nezachytila som ze je ochutený 😊

luciahromadkova
31. máj 2025

Zemlovka naslano. Miesto jabĺk špenát, hrášok, alebo aj cuketa. A medzi ten cotage so žĺtkami, vymiesat pridat bylinky. Potom aj zapekané cestoviny so zeleninou (aká je doma cuketa, hrášok, hliva....), cotage rozmiesat s vajíčkom a zaliať. A myslím, že by to šlo aj na zapekanu zeleninu a zemiaky miesto smotany. Ak vadia hrudky, mixnut.

Strana
z2