Recepty z cottage cheese
Baby môj muž.kúpil namiesto 2 kusov cottage cheese 20, ešte ich mám doma 12 ks čo s nimi? končí im trvanlivosť už zajtra
Ja by som sa potesila, ak ich kupil za dobru cenu, ved zamrazis, aj ked univerzalnejsie su ciste biele.
Nejdem ti uz davat recepty, lebo baby uz napisali plno, aj ja sa inspirujem, takze dakujem za dobre tipy 🙂
@xckaretxxx ja som raz deň po záruke otvorila (tiež som kúpila viacero kusov, bola akcia 😀) a bol zlý. Normálne jediný deň po dátume na obale.
@catherinah neviem akú značku si mala. Ja kupujem už iba značku SABI, aj jogurty, smotany. Áno, stalo sa mi to napr. s výrobkami z Lidla (bola pleseň pod vieckom)
@catherinah neviem akú značku si mala. Ja kupujem už iba značku SABI, aj jogurty, smotany. Áno, stalo sa mi to napr. s výrobkami z Lidla (bola pleseň pod vieckom)
@xckaretxxx kaufland ich znacka
Prepáč, nezachytila som ze je ochutený 😊
Zemlovka naslano. Miesto jabĺk špenát, hrášok, alebo aj cuketa. A medzi ten cotage so žĺtkami, vymiesat pridat bylinky. Potom aj zapekané cestoviny so zeleninou (aká je doma cuketa, hrášok, hliva....), cotage rozmiesat s vajíčkom a zaliať. A myslím, že by to šlo aj na zapekanu zeleninu a zemiaky miesto smotany. Ak vadia hrudky, mixnut.

@xckaretxxx ja som raz deň po záruke otvorila (tiež som kúpila viacero kusov, bola akcia 😀) a bol zlý. Normálne jediný deň po dátume na obale.
@catherinah mohol byť pokazený už 2 dni predtým, stačí miniatúrna dierka v obale.