icon

Recepty zo šípok a jabĺk

stelly652
23. aug 2025

Ahojte ľudia idem sa opýtať ohľadom oberania šípok každý rok chodím v septembri na zber šípok blíži sa jeseň a viem naspamäť kde je ich veľa po oberám ich a dávam ich sušiť na čaj ma veľa antioxidantov,ktoré prispievajú na posilnenie imunity a mnoho veľa Vitamínov chcel bi som vedieť čo sa dá spraviť ešte so šípok,sirup sa dá spraviť????........A chcem sa spýtať ohľadom jabĺk ako ste na tom vy mate dostatok jabĺk na stromoch??...Pretože u nás nič a prečo?...minulý rok sme mali hodne a tento rok nulový...Ako ste na tom vy??....

viestta
23. aug 2025

Zo sipok dzem, na nete najdes niekolko osvedcenych receptov. Da sa aj sirup, tiez som robila podla receptu z internetu, ale my mame na zahrade slachtene velkoplode sipky
Jablone nam omrzli v kvete, takze z 8 jabloni sme mali na jednej 8 jablk, aj tie spadli ked boli tie sucha. Pojdeme (ako kazdy rok) na samozber do Madarska

tini27
23. aug 2025

My na Považí máme tento rok napríklad jabĺk veľa, tu práveže minulý rok bolo tak pomenej, aj keď čosi sa našlo… ono to tak zvykne byť, že jeden rok je viac a druhý zas menej…