Rozkrojený kaleráb - je ešte dobrý?
Mam taku polovicku v chladnicke nieco viac ako tyzden,vyzera oki,ale...pouzili by ste ho este do polievky?
A z akeho dovodu nie? Je plesnivy?
Samozrejme,zrez prisusenu cast tenkým rezom a sup do polievky...je to uplne ok
@evittam Nie,len zvycajne spotrebujem hned cely,tak si nie som ista,ci vydrzi,viem,ze zeler ano napriklad,ale tymto som si nebola ista.🙂
Dakujem Vam.
áno. ja som dala do mrazničky - lebo raz mi už takto splesnel...
Odkrojiť, ochutnať a podľa toho.
Aj anonym sa moze urazit a dat zmazat odpoved? To je novinka🙄. Zakladatelka, moj prispevok nebol urazajuci. Len pravdivy. Polozila si "jednoduchu" otazku. Ak uz toto nevies, tak sup sup k mamicke, nech ta dovychova🤣🤣🤣
@oli18 Pockaj,ja som to nenahlasila...?Ved bola to jednoducha otazka,hoci poznam vela jednoduchsich...No ja som uz aj zabudla,ze som taky prispevok davala a nie ja som to nahlasila,musel niekto iny...🙂
Asi niekto ususdil,ze to az tak jednoducha otazka nebola,nie kazdy ma tolko vela skusenosti v kuchyni a dnes uz sa pise o kadecom,ako skladovat,neskladovat,ake su skodlive plesne...Tak pre istotu sa opytam,ako to robia ine.Nic v zlom,chapem aj teba,nie kazdy nad vsetkym tak vela premysla,niekedy aj zbytocne.Takze tak.Vec uzavreta.Ved o tom su diskusie.Kazdy sme iny.🙂
@oli18 Inak ano,co sa tyka varenia,tak veru by sa mi ten mamin kurz niekedy zisiel.😀

Ano.